Ani muškarci nude novac da joj LIŽU KOSU: Pretvorila je svoju najveću manu u glavni adut (FOTO)

Zanimljivosti

Ani muškarci nude novac da joj LIŽU KOSU: Pretvorila je svoju najveću manu u glavni adut (FOTO)

Kao dete su je zadirkivali, a sada joj se dive

Žena koju su maltretirali u školi jer je kosa počela da joj sedi sa 13 godina postala je internet senzacija i sada muškarci nude pare da joj liznu frizuru!?

Ana Šepard (30) živi u jednom selu u Mađarskoj i bavi se poljoprivredom. Kao odrasla žena ne samo da ne dozvoljava da prozivke dopru do nje već je pustila sede pramenove do kolena.

– Molila sam majku da mi dozvoli da ofarbam kosu kada sam počela da sedim. Bila sam tako tužna i zabrinuta da ću izgledati matoro. Stalno sam bila svesna svog izgleda. Ljudi bi buljili u moje pramenove sede kose i upućivali mi primedbe. Ali vremenom sam naučila da volim svoju sedu kosu i ona je postala produžetak moje ličnosti – rekla je ona u jednom od svojih snimaka na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anna (@prettyshepherd)

Sada kosu pere samo jednom mesečno, retko se češlja i nije se šišala od svoje 14. godine. Sav trud koji je uložila da održi tako bujnu frizuru se isplatio, jer Ana ima skoro 17.000 pratilaca na Instagramu, od kojih neki imaju bizarne zahteve.

Nakon što ju je jedan obožavalac pitao da li može da plati da joj liže kosu, Ana je ostala bez teksta Uprkos tome što mora da se nosi sa nekim čudnim pitanjima, ona je ponosna što je uzor drugim ženama sa prerano osedelom kosom.

– Nekada su me zadirkivali ili buljili u moju sedu kosu, ali sada dobijam samo komplimente. Počastvovana sam kada mi žene pišu kako su smogle hrabrosti da posede zbog mene. To mi ispunjava srce srećom – rekla je ona.

Ana takođe kaže da bi volela da pomogne da se smanji stigmatizacija mladih žena koje su se našle u sličnoj situaciji kao ona. (objektiv.rs)