UHVATILA DEČKA U PREVARI NAKON DVE GODINE VEZE! Osveta koju mu je spremila ga je SKUPO KOŠTALA

Ispovijesti

UHVATILA DEČKA U PREVARI NAKON DVE GODINE VEZE! Osveta koju mu je spremila ga je SKUPO KOŠTALA

Loren tvrdi da ju je 26-godišnji Nejtan kontaktirao da je pohvali za njenu kreativnu osvetu

Loren (29) iz Solsberija u Velikoj Britaniji, slučajno je bacila pogled na telefon svog 26-godišnjeg partnera Nejtana. Odmah je raskinula sa njim, a njena osveta je bila veoma skupa.

Loren Lili i Nejtan Smit su bili zajedno više od dve godine. Čovek nije izazvao simpatije među njenim prijateljima. Mnogi od njih su nagovarali devojku da prekine vezu, sugerišući pritom na Nejtanovo neverstvo. Lauren nije lično shvatila ove primedbe. Bila je zaslepljena ljubavlju . Cela stvar je slučajno izašla na videlo.

Kako je Loren rekla u intervjuu za „The Mirror” noć pre njenog raskida, Nejtan se vratio kući iscrpljen i brzo zaspao. Žena je imala osećaj da treba da proveri njegov telefon, iako to nikada ranije nije uradila. Ona je dala Nejtanu svoje pristupne lozinke kako bi je mogao proveriti ako želi.

“Bacila sam njegove stvari kroz vrata”

– Saznala sam da me vara i da izlazi sa nekom drugom. Tiho sam ga probudila i mirno mu rekla da mora odmah da napusti moju kuću. Izbacila sam njegove stvari – priča žena.

Nejtan se odmah iselio i nestao. Žena se pitala kako bi mogla da se osveti svom bivšem dečku i setila se da je muškarac koristio njen kompjuter i ostavio mnogo stranica na kojima se nije odjavio.

Devojka je koristila njegov aktivni nalog na Amazon Prime za iznajmljivanje bolivudskih produkcija sa veoma sugestivnim naslovima, uklj. „Izdajnik”, „Lažov”, „Prevarant” ili „Nedostojan”. Njega je banka obavestila vlasnika računa o čudnim transakcijama, žena je tako potrošila pola hiljade funti.

Loren tvrdi da ju je 26-godišnji Nejtan kontaktirao da je pohvali za njenu kreativnu osvetu, nazvavši je briljantnom i priznavši da to nikada neće zaboraviti.

Dve nedelje kasnije nazvao me je i rekao da je to zaslužio.

– To je bio najbolji i najsmešniji način na koji mi se neko osvetio. Treba da budeš ponosna na sebe”, završio je razgovor sa Loren. (espreso.co.rs)