Penzioner (70) se zaljubio u pro*titutku, pa opako ZAŽALIO: Ostao je bez novca i u lokvi krvi

Svijet

Penzioner (70) se zaljubio u pro*titutku, pa opako ZAŽALIO: Ostao je bez novca i u lokvi krvi

Stariji čovek želeo je “romantično veče”

Pro*titutka Ešli Hant (24), koja je u zloglasnim krugovima važila za ljubiteljku her*ina i krek ko*aina, nasrnula je na starijeg čoveka i pretukla ga, prilikom čega mu je slomila nos i arkadu oko oka.

Incident se dogodio u žtvinom stanu u engleskom gradu Hal, a do svađe je došlo kad je stariji čovek trebalo da joj plati za usluge.

On joj je tom prilikom rekao da je “izigrala njegovo poverenje” i kazao joj da želi emotivnu vezu sa njom, rečeno je pred sudom u Halu.

Hant je negirala da ga je pretukla i opljačkala, a uprkos svojim tvrdnjama, osuđena je na osam godina zatvora.

Zbog pljačke je takođe osuđen i izvesni G. Fenvik, koji je Hantovoj bio podrška u slučaju da se na terehnu desi nešto neželjeno.

Pred sudom je rečeno da je pretučeni i opljačkani muškarac, koja sada ima 70 godina, dugo poznavao Ešli Hant, dok je Fenvika prvi put video.

On je takođe rekao da ne može da se seti ko ga je od njih dvoje brutalno pretukao, a prvo što se seća nakon onesvešćivanja jeste to da se probudio u bolnici u Halu.

Ispostavilo se da ga je sin našao u nesvesnom stanju i odmah je pozvao hitnu pomoć i policiju.

Žrtva je policiji ispričala da je tog dana oko 19.30 pustio Hantovu u kuću, misleći da je sama i da je želeo sa njom “romantično veče”.

Govorio je i da mu je to devojka, da su u vezi tri meseca.

Hant je pred sudom kazala da je radila kao pro*titutka i da priznala je da je redovno uzimala dr*gu.

– Veći deo svog života koristim dr*gu, od svoje 15. godine. Uzimam bilo koju vrstu, her*in, kr*k ko*ain, ekstazi i tablete. Radila sam na ulici kao pro*titutka od 16. godine – kazala je ona.

Ona je negirala da je učestvovala u fizičkom napadu čoveka koji je dugo koristio njene s*ksualne usluge i navela da joj je “žao što je pretučen”. (objektiv.rs)