KULIĆKA POLILA VODOM PARTNERA, BACILA MU KARTICE U WC ŠOLJU: Naljutila se kad je videla da muva zadrugarku, pa najavila OVO!

Showbizz

KULIĆKA POLILA VODOM PARTNERA, BACILA MU KARTICE U WC ŠOLJU: Naljutila se kad je videla da muva zadrugarku, pa najavila OVO!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić progovorila je o svemu što se dešava u njenom privatnom životu.

Ona je snimila klip za Jutjub sa svojim izabranikom Nenadom Macanovićem za kog se spekuliše da joj je suprug i otkrila detalje njihove svađe.

Miljana je, naime, pronašla da Nenad na društvenim mrežama prati jednu zadrugarku koju su sreli u kafiću, pa mu je izvadila kartice iz telefona, koje je zatim bacila u WC šolju i povukla vodu.

Miljana je potom obrisala Instagram profil i ceo njegov imenik, dok je već godinama poznato da Kulićevoj ovakvo sramno ponašnje nimalo nije strano.

Ona je zatim najavila i da snima svoj prvi kaver (obradu), i to numere Dare Bubamare, iako je naširoko poznato da nimalo nije talentovana za pevanje, pa je to čak i sama priznala u više navrata.

– Želim da budem pevačica. Uvek sam maštala o tome, Kobac radi sa mnom, naučiću da pevam – rekla je Miljana u snimku.

– Oduvek sam želela da budem pevačica, ali me je rijaliti sputao. Neću se vraćati više u rijaliti – dodala je. (kurir.rs)