GODINAMA NIJE BILA SREĆNA, KONAČNO JE OSTAVIO NA MIRU Oglasila se Dalilina ROĐAKA, u njihovoj porodici SLAVLJE zbog Dejana i Aleks

Showbizz

GODINAMA NIJE BILA SREĆNA, KONAČNO JE OSTAVIO NA MIRU Oglasila se Dalilina ROĐAKA, u njihovoj porodici SLAVLJE zbog Dejana i Aleks

Nakon trnovitog odnosa i raznih turbulencija koje su propratile vezu Dalile i Dejana Dragojevića, izgleda je bivši bračni par konačno rešio da zauvek stavi tačku na svoj i svako krene svojim putem.

Dalila se vratila u zagrljaj Filipa Cara, dok Dejan uživa u romansi sa Aleksandrom Nikolić.

Povodom svih ovih dešavanja oglasila se i Dalilina rođaka koja je priznala da je ovaj ishod jedva dočekala, te da joj drago što se Dragojevićka oslobodila Dejana.

– E, neka je više ostavio na miru! Ovo smo svi čekali! Nećete mi verovati, ali moram biti iskrena, mi smo u kući plakali od sreće kad smo videli da je Dejan konačno rešio da se okane Dalile i ode na drugu stranu. Ona se dosta propatila u tom odnosu, nije baš sve kako on predstavlja – priča Dalilina rođaka u jednom dahu, pa nastavlja:

– Dejan je ovim postupkom konačno pokazao pravo lice, to je ono o čemu je Dalila mesecima govorila, da će svi uskoro shvatiti ko je Dejan Dragojević. Kao i njegova porodica, mi smo takođe slavili dan kad je Dejan odlučio da konačno ostavi Dalilu na miru i pusti je da bude srećna, u čemu ju je sprečavao godinama – zaključuje ona za Pink.rs. (Kurir.rs/I.B.)