Dovodila učenika kući i SPAVALA sa njim: Umesto da ide u zatvor, desio neočekivani OBRT

Svijet

Dovodila učenika kući i SPAVALA sa njim: Umesto da ide u zatvor, desio neočekivani OBRT

Njeno krivično delo anulirano je nakon tri godine

Tužioci Misurija odbacili su slučaj protiv bivše profesorke u srednjoj školi optužene za s*ksualno zlostavljanje svog učenika, pošto su se njih dvoje nedavno venčali, navodi se u izveštaju.

Bejli Tarner (26) bila je suočena sa optužbom za s*ksualni kontakt sa učenikom nakon što je navodno policiji priznala da je imala s*ks sa njim u njenoj kući.

No, sa potencijalnom primenom privilegije supružnika, kao rezultat njenog braka sa studentom u ovom slučaju, tužioci su odustali od optužbe protiv Tarnerove, izvestio je Džoplin Gloub.

Nejt Dali, pomoćnik tužioca u tom slučaju, rekao je da bi država teško mogla da krivično goni nastavnicu bez mogućnosti da primora studenta da svedoči.

Nejasno je kada su njih dvoje stupili u vezu i intimne odnose, a sudski dokumenti takođe ne navode starost učenika, navodi se u izveštaju.

Tarner je nakon incidenta i hapšenja podnela ostavku u srednjoj školi Sarkuki i od tada joj je oduzeta nastavnička licneca.

Ova situacija podseća na zloglasni slučaj između pokojne učiteljice države Vašington Meri Kej Leturno i čoveka kog je tada silo*ala kao 12-godišnjaka.

Leturno se izjasnila krivom za silo*anje, ali se sa dotičnim mladićem venčala kad je postao punoletan i taj zločin je arhiviran.

Par je na kraju dobio dvoje dece i dugo su živeli zajedno nakon njenog izlaska iz zatvora i venčanja.

Muškarac je podeno zahtev za razvod braka, a Leturno je preminula od raka debelog creva. (objektiv.rs)