BILJANA I DAVID DRAGOJEVIĆ STIGLI U ŠIMANOVCE! Opleli po bivšoj snajki Dalili, a novu hvale na sva usta: JEDNO IM JE NAJBITNIJE!

Showbizz

BILJANA I DAVID DRAGOJEVIĆ STIGLI U ŠIMANOVCE! Opleli po bivšoj snajki Dalili, a novu hvale na sva usta: JEDNO IM JE NAJBITNIJE!

Dejan Dragojević je pored Saleta Luksa nominovani zadrugar za izbacivanje, a njegova majka Biljana Dragojević i David Dragojević došli su u studio u Šimanovce da ga podrže.

Njima je najbitnije da se Dejan otrgao od Dalile i da je izašao iz tog odnosa.

– Januar je toliko stresan bio za nas, posebno oko Srpske Nove godine, to je bilo katastrofa. Ali posle kiše uvek ide Sunce, tako se i ko d nas desilo. Situacija se menjala iz sata u sat, ali trgao sve., Sada sve radi kako treba – dodao je David.

Kako vam se čini nova snajka? – nasmejala se Dušica.

– Sasvim drugačije sada reaguje, super je. Da li će biti snajka ili ne to je do njega, ali vidim da blista i bitno je samo da se otrgao od svega – odgovorila je Biljana.

– Veče Srpske Nove godine nikada neću zaboraviti. Par minuta pre incidenta okačila sam snimak na kome je veseo i srećam, nakon toga potpuni haos – rekla je Dejanova majka.

Da li ste se plašili novog zbližavanja sa Dalilom? – pitala je Dušica.

– Mislim da je to bila prekretnica, slušala sam razne komentare… Mogu da tvrdim sada, da sto posto neće biti sa njom – odgovorila je.

– Gledao sam izlaganje Dalile gde je sarkastično pričala o svemu… Navikla je da stalno bude uz nju i sada ne može da smisli sve ovo. On je presekao i opustio se… Sada je totalno hladan. Dugo mu treba da preseče, ali kada preseče je definitivno. Nema tu nikakvog povratka – naveo je Dragojević.

– Ona je njemu isprala mozak, bio je mlad i odvukla ga je kod sebe. Kako je ona govorila tako je on radio, svaka reč je za njega bila Amin. Hvala Bogu pa se otrgao. Videli smo koliko je manipulisala, jer nije znala šta će sa Carem, pa joj je bilo sigurnije da Dejan bude tu. Danas ste čuli u ispovesti njegovoj, kako govori… To je onaj Dejan koji je živeo sa nama, a onaj koga smo posetili u Beloj kući nije bio onaj pravi. Verujte mi, gde god da odemo, ljudi su presrećni sada… Najdraže mi je zbog mame, jer je svašta prošla – nastavio je David. (Kurir.rs/MM.)