ZNAŠ LI KOLIKO JA VOLIM FILIPA, ALI ŠTA MI OVO TREBA?! Dalila se požalila cimerki na odnos sa Carem, a drugi ju je baš IZNERVIRAO!

Showbizz

ZNAŠ LI KOLIKO JA VOLIM FILIPA, ALI ŠTA MI OVO TREBA?! Dalila se požalila cimerki na odnos sa Carem, a drugi ju je baš IZNERVIRAO!

Anđela Đuričić i Dalila Dragojević pružile su jedna drugoj ruku pomirenja, a dan su provele razgovarajući o Dinu Dizdareviću i njegovom komentarisanju Dalile i Dejana.

Dalila se iznervirala zbog Dina i odmah “osula drvlje i kamenje” po cimeru.

– Ali ona situacija sa Dinom… Od prvog dana smo tu, zajedno. Ja sam mu posteljinu poklonila – rekla je Dalila.

– Ja sam mu rekla i sinoć, pogrešio je, trebalo je samo da ti kaže u lice, ti bi to razumela – govorila joj je Anđela.

– Ne, najviše mrzim kad mi neko vređa inteligenciju. On mi kaže da nije tako mislio. Kad je bila njegova sestra, zvala me je da dođem i priđem. Pritom mi se nije ni izvinio, ništa – nastavila je Dalila.

Anđela je bila povređena od strane Mateje Matijevića, a Dalila još uvek nije mogla da se oporavi od svađe sa Filipom Carem.

– Ne znam, sinoć slušam, da li sam zaslužila da čujem da nisam nikakva, ja u tom prijateljstvu dajem sebe, daje i on, ali ja više – žalila se Anđela.

– Zašto ne probaš da se distanciraš? Ti znaš koliko ja volim Filipa, razmišljam što to meni treba. Zašto mi ta poniženja trebaju? Zato sam i izašla iz kreveta. Ja zbog njega kažem da nemam komentar, da njega ispoštujem. Znaš koliko mi je bilo čudno kad sam se probudila, a on tu… Ja sam rekla, meni je to bila veza – prepričavala je Dalila.

– I ja sam govorila Mateji, mora da vodi računa za Taru, jer je ona opsednuta sa njim. Iznevira me što ne znam ni šta misli, da sam psihopata, šta – nastavila je Anđela. (Kurir.rs/K.Đ.)