Bojana Stamenov smršala čak 45 kilograma: Prepolovila se! (Foto)

Showbizz

Bojana Stamenov smršala čak 45 kilograma: Prepolovila se! (Foto)

Pjevačica Bojana Stamenov dugo je imala problema sa viškom kilograma, nakon čega je promijenila životne navike, a rezultati su i te kako vidljivi.

Bojana važi za jednu od pjevačica sa najboljim glasovnim mogućnostima na našim prostorima. Otkako se pojavila na javnoj sceni ona se borila sa velikim viškom kilograma. Često je isticala da je hedonista, da uživa u hrani i da ne želi da drži dijete.

Nedavno je otkrila da je smršala čak 45 kilograma, a najbolji dokaz njene transformacije, jesu slike koje kači na Instagram, i na kojim izgleda odlično.

Pjevačica inače ne voli da priča o svom privatnom životu, a nedavno je otvorila dušu i ispričala kako je uspjela da smrša.

“Pošto je jedan sveopšti hajp oko toga kako sam smršala… hvala svima na komplimenata, ali da ne bi portali samoinicijativno pisali o tome šta ja radim. Evo ukratko, korona je, imam višak slobodnog vremena jer posla nema. Riješila sam da se posvetim sebi. Vodim računa šta klopam“, započela je Stamenov na Instagramu.

„Nije se desio nikakav specijalni čarobni štapić ni hirurške procedure. Dobro sam, zdrava sam, što i vama želim. Nisam na nekom specijalnom režimu ishrane. Radim ovo zbog sebe, i svi treba da rade stvari zbog sebe, ne zbog drugih. Da ne bih heklala, štrikala, imam vremena, pa sam riješila da smršam. Super mi je. Vjerujte u proces, svi koji nešto žele da rade, savjetujem im da budu dosljedni“, rekla je Bojana Stamenov u videu.

Bojana je, ranije govoreći o svojoj novoj figuri istakla da se odrekla slatkiša i tijesta te da je uvela svakodnevne šetnje.

„Naravno da sam izbacila hljeb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga“, misteriozno je navela pjevačica o kojoj su neki mediji pisali da je izgubila čak 45 kilograma. (ekskluziva.ba)