Lepi Mića na udaru: Pjevač (62) u krilu dodiruje 42 godine mlađu, sad ga urnišu!

Showbizz

Lepi Mića na udaru: Pjevač (62) u krilu dodiruje 42 godine mlađu, sad ga urnišu!

Pjevač i dugogodišnji učesnik “Zadruge” Miroslav Pržulj (62), poznatiji kao Lepi Mića, našao se na meti kritika zbog snimaka koji su osvanuli na društvenim mrežama, a na kojima mu učesnica rijalitija Monika Jovanovski (20), koja je bila u kraćoj aferi sa Nenadom Aleksićem Ša, sjedi u krilu i grle se.

Fanovi su naime, na društveni mrežama objavili snimak i oštro osudili pjevača, ističući da nije normalno da mu tako mlada djevojka (20) sjedi u krilu i sa njim se grli pred milionima.

“Ovo nije normalno, šta će kod njega u krilu tako mlada djevojka”, “Sram te bilo, može unuka da ti bude”… su samo neko od komentara koji kruže mrežama.

Ipak, poznato je da je Lepi Mića u rijalitiju kao otac mnogim djevojkama i da ih savjetuje kako da postupe u određenim situacijama, ali i trudi se da im pomogne da odole iskušenjima u koje skoro svakodnevno padaju pred kamerama. Međutim, i pored svega toga mnogi vatreni fanovi ovog rijaliti šou programa smatraju da ovakve poze sa troduplo mlađom djevojkom nisu prihvatljive i primjerene, te da je ovo njegovo ponašanje nedopustivo. (ekskluziva.ba)