Mile Kitić tvrdio da mu Fran nije zet: Pujas potvrdio da je u ljubavi s Elenom!

Showbizz

Mile Kitić tvrdio da mu Fran nije zet: Pujas potvrdio da je u ljubavi s Elenom!

Bivši “Zadrugar” Fran Pujas, koji je nedavno napustio ovaj rijaliti, priznao je da se po izlasku vidio s atraktivnom pjevačicom Elenom Kitić, kćerkom folkera Mileta Kitića.

On je za Pink potvrdio da su u vezi.

– Vidio sam se s Elenom, zajedno smo. Uživam malo, bio sam u Zagrebu. Sve je uredu – rekao je Fran.

Elena i ovaj rijaliti učesnik upoznali su se prošle godine, a tokom zajedničkog ljetovanja mediji su otkrili da su u ljubavnoj vezi. Fran je u početku demantirao takve navode, ali je tokom učešća u ovoj sezoni “Zadruge” potvrdio da su više od prijatelja. Pjevačica se nije oglašavala, ali se pojavila u novogodišnjoj video čestitki koja je poslata na imanje u Šimanovcima, zajedno s njegovim prijateljima.

Poznato je da folker Mile Kitić pomno prati karijeru svoje kćerke, međutim, ni on se posljednjih dana nije oglašavao o njenoj vezi sa Zagrepčaninom koji je pažnju privukao brojnim tetovažama po licu. Ranije je ovaj pjevač izjavio kako nema informacija o njihovoj vezi, ali i da nema ništa protiv.

– Fran nije meni zet. Ako bude i ako je to njen izbor, nikakav problem. Nismo se upoznali, vidio sam ga samo na televiziji. Njegov izgled je njegov izraz, nemam ja pravo da govorim ni dobro ni loše. Šta ja tu mogu?! Možda se moja žena nekome nije sviđala. Bitno mi je samo da ne bude neki problematičan tip, da je ne maltretira – izjavio je Kitić ranije.

Uprkos izgledu “opasnog momka” i burnoj prošlosti u kojoj su i događaji povezani s korištenjem narkotika i sukobi sa zakonom, Fran je svojim ponašanjem pokupio brojne simpatije i postao miljenik velikog dijela javnosti u regionu. (ekskluziva.ba)