Sin srpske pjevačice se automobilom zakucao u drvo, umro u bolnici!

Svijet

Sin srpske pjevačice se automobilom zakucao u drvo, umro u bolnici!

Vijest o smrti sina narodne pjevačice Suzi Anđelković, Robertina, potresla je jug Srbije i Sjevernu Makedoniju, gdje je ona često nastupala.

Naime, pjevačica je objavila fotografiju sa pokojnim sinom uz riječi: Zašto, sine, zašto.

Mladić Robertino Ilievski (24), rodom iz Sjeverne Makedonije, koji se zakucao u drvo pored ulice u Vlasotincu, preminuo je u Kliničkom centru u Nišu.

– Dovezen je intubiran sa jedva mjerljivim vitalnim parametrima i sa veoma teškim povredama, prosto mu nije bilo spasa – rekao je sagovornik i dodao:

– Mladić je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, ali je imao i druge povrede. Reanimiran je čak 45 minuta, ali, nažalost, i pored svih napora ljekara on je preminuo oko 23.45 sati.

Očevici ove stravične nesreće kažu da je udarac bio jeziv.

– Čuli smo jak prasak i kada smo izašli iz kuće, vidjeli smo automobil smrskan do pola s prednje strane. Odmah smo zvali Hitnu pomoć i policiju. Prizor je bio jeziv, krvi je bilo svuda po autu i putu – kažu oni i dodaju da je auto bio smrskan.

Inače, Robertino je živio u Vlasotincu i njegovi prijatelji nakon saznanja da njega više nema su neutješni i opraštaju se od njega na društvenim mrežama. (ekskluziva.ba)