DEJAN NA STUBU SRAMA ZBOG REČI UPUĆENIH ALEKS! Zadrugari skočili na njega, Car dao svoj sud i OVIM REČIMA se obratio Dragojeviću!

Showbizz

DEJAN NA STUBU SRAMA ZBOG REČI UPUĆENIH ALEKS! Zadrugari skočili na njega, Car dao svoj sud i OVIM REČIMA se obratio Dragojeviću!

Zadrugari imali priliku da vide kako Dejan Dragojević najavljuje se*s svojoj devojci, Aleksandri Aleks Nikolić, pa su ga osudili, a Filip Car je takođe dao svoj sud i pronašao razumevanje za Dejana.

Aleks je prva dobila reč.

– Ne znam, neko je pričao da između nas vlada strast više nego emocija – rekla je Aleks kroz smeh.

https://www.youtube.com/watch?v=HMy4UFaKB1E&feature=emb_logo

Lazar Čolić Zola je dobio reč.

– Kontradiktoran je. Smeta mu majica, a ne smeta mu da ovo kaže. Logično je da je Dejan u kadru, baš zbog toga što priča Dalila – rekao je Zola.

– Ti si imao se*s u ekonomskom, a tu mi govoriš kako je nešto kontradiktorno – rekla je Sanja.

– Ja imam prava da kažem da se ti po**o oblačiš – rekao je Miki.

Mensur Ajdarpašić je dobio reč.

https://www.youtube.com/watch?v=HMy4UFaKB1E&feature=emb_logo

– Davno su se meni zamerale ovakve stvari, a Đedoviću su ove stvari normalne. Ja zameram Đedoviću tu neke stvari. Malo mi drugačije razmišljaš u odnosu na neki period. Ja ga podržavam u tom smislu, ali ako se ona zaljubila, želi da se opravda i izvinjavam se, onda u redu – rekao je Mensur.

– Drugo bi bilo da sam ja sedeo sa nekim muškarcem, pa da se dobacuje – rekao je Dejan.

– Nisam razumeo Mensura šta mi je rekao, pa bih mu i odgovorio. Šta se ti plašiš da ćemo da napravimo od Dejana žrtvu i da će da pobedi? – rekao je Đedović.

– Jesi li ti od samog starta bio pri stavu da si tu uz Dejana? Ja Marka ne hejtujem, nego mi nije objektivan kao što je nekada bio – rekao je Mensur.

– Ja ne mislim da je ona dobra za njega – rekao je Đedović.

https://www.youtube.com/watch?v=al7SfNU0U_k&feature=emb_logo

Zadrugari su raspravljali zbog klipa Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić.

– Ravno 50 minuta komentarišemo klip i svakoga sam saslušao. Provukao sam se u ovoj temi i prošloj, prećutim. Što se tiče toga da Dejan zamera to što se tiče oblačenja Aleksandri mi je nornalno i da ne želi da ne izgleda prosto. Normalno mi je i da ovo kaže, u zanosu izgubimo svest. Slušao sam Mensura i ostale, ko god ima problem neka me demantuje. Nije nužnu napraviti žrtvu, ako ćemo ga napadati sa svih strana. Možemo napraviti žrtvu i kad god ima potrebu neko da kaže nešto kontra, a Marko ima problem kad mu je neko drag, bio je tu i Fran, Mensur, Sandra i Tara. Stvori se obruča, pa mi od njega ne čujemo ni mišljenje, možda mu sugerišu i savetuju ga. Kontradiktorno je da ako Mensur priča o Dejanu sa Markom. Dejan je prošao sve i nezgodno je bilo šta reći, ali svako ko ima bilo kakvu potrebu vezano za Dejana, okrenuće se kao da je napad i donji si svakako. Mislim da mu oni na kraju rade medveđu uslugu. Kad je rekao Marko ono za Aleksandru, napravljeno je kao što meni i dalili ne kažu i ne napadnu nas, poštede nas, isto tako i za Dejana i Aleksandru. Ko god da nešto kaže ispašće kao da je napad – pričao je Car.

– Menusr ima percepciju da je Aleksandra ološ i da ona nije za njega. Mensur kaže da imam uticaj, a onda kaže da bih trebao da imam uticaj i da onanije za njega – rekao je Đedović. (kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=mjZWqsuvKDY&feature=emb_logo