Momak i devojka pojeli 12 HAMBURGERA za 10 minuta: Kad im je stigao RAČUN, usledila je drama

Zanimljivosti

Momak i devojka pojeli 12 HAMBURGERA za 10 minuta: Kad im je stigao RAČUN, usledila je drama

Želeli su da učestvuju u izazovu, koji im prethodno nije bio omogućen

Policija je objavila snimak sa sigurnosnih kamera gde građani mogu videti najpohlepniji i najproždrljiviji par Velike Britanije. Muškarac i žena su, naime, pojeli 12 hamburgera za kratko vreme, ali su navodno odbili da ih plate.

Par je zatražio da učestvuje u izazovu hrane “Bite Me Burger”, u kojem restoran nudi kupcima priliku da probaju i pojedu desetak hamburgera za šest minuta. Ako se završi uspešno, kupci će dobiti hranu besplatno.

No, osoblje u restoranu Marlboro objasnilo je da se izazov mora unapred rezervisati, a muškarac i žena to nisu učinili.

Osoblje kaže da je par tada naručio 12 hamburgera za svoju dušu, pojeli su ih sve, a zatim odbili da plate rekavši da su ipak završili izazov.

Policija Marlboroa je sada objavila CCTV slike muškarca i žene sa kojima se nadaju da će razgovarati o incidentu koji se dogodio 5. februara i koji se tretira u istom rangu kao krađa.

Sajmon Veton, vlasnik restorana u ulici Kingsberi, rekao je da mu gosti duguju 174 funte.

– Nudimo nešto što se zove burger izazov, a to je da ako možete da pojedete 12 hamburgera za šest minuta, onda ne plaćate račun. Ali, da biste učestvovali u izazovu sa hamburgerima, morate unapred dogovoriti jer moramo biti obavešteni i spremni kako bismo sve to pravilno tempirali – naveo je Veton.

On je dodao da su muškarac i žena došli i rekli da žele da učestvuju u izazovu, što nije bilo moguće zbog manjka radnika te večeri.

– Svakako su insistirali da poruče 12 hamburgera, što smo im na kraju i priuštili, ali pod uslovom da plate račun, što nisu hteli da urade – kazao je Veton. (objektiv.rs)