Pauk odneo auto, a posle devet dana primili su HITAN poziv: Otvorili su vozilo i ZALEDILI SE (VIDEO)

Zanimljivosti

Pauk odneo auto, a posle devet dana primili su HITAN poziv: Otvorili su vozilo i ZALEDILI SE (VIDEO)

Policiju je kontaktirala sestra nepokretne žene i prijavila nestanak

Žena sa teškim invaliditetom (28), koja je nedavno nestala u državi Vašington, pronađena je živa i zdrava, ali se ispostavilo da je provela devet dana sama u vozilu u šleperu na vrlo niskim temperaturama, saopštila je policija.

– Laknulo nam je što smo uspeli da lociramo i spasimo žrtvu. Da nije bilo napora naših službenika i podrške šerifa okruga King i vatrogasaca, ovaj incident bi se verovatno završio tragedijom – rekao je šef policije Kenta Rafael Padilja.

Prema policiji Kenta, policajac je zaprimio poziv žene, koja je izjavila da njenu sestru sa teškim invaliditetom niko nije video ranije ovog meseca.

Policijska istraga je utvrdila da je žena sa invaliditetom poslednji put viđena, nakon što je njena majka (45) parkirala svoje vozilo na benzinskoj pumpi u Kentu i otišla, ostavljajući ćerku u autu.

Vozilo je zatim privatno odvučeno do parcele u Barajnu, oko 10 kilometara dalje, na zahtev osoblja benzinske pumpe.. Policajci su kontaktirali šlep-kompaniju, koja je pronašla nestalu ženu u vozilu.

– Bila je sama u autu devet dana u šleperu tokom vrlo hladnog vremena – navodi se u saopštenju policije.

Bonafacio Pauza, generalni direktor kompanije za vuču, rekao je za KING-TV u Sijetlu da ih je poziv policije naveo da još jednom provere “kadilak” koji je devet dana ranije bio odvučen sa benzinske pumpe.

Poslali su vozača koji je otključao “kadilak” i pronašao nestalu ženu na zadnjem sedištu sa “gomilom odeće i stvari na njoj”.

– Ko god nas je nazvao i rekao: “Molim vas, pretražite auto” – spasili su joj život.

Žena je pronađena u teškom zdravstvenom stanju i prevezena je u bolnicu, gde se oporavlja. (objektiv.rs)