CAR OTKRIO ČIME ĆE SE BAVITI POSLE ZADRUGE! Priznao i sve o odnosu sa majkom koju nije video 17 MESECI: Prošla je samo LOŠE STVARI

Showbizz

CAR OTKRIO ČIME ĆE SE BAVITI POSLE ZADRUGE! Priznao i sve o odnosu sa majkom koju nije video 17 MESECI: Prošla je samo LOŠE STVARI

Filip Car je u svojoj emotivnoj ispovesti otkrio čime će se baviti nakon Zadrugem, spomenuo je i majku sa kojom se nije video 17 meseci.

– Čime ćeš se baviti kada izađeš iz Zadruge? – pitao ga je Nemanja.

– Ja bih bio najsrećniji kada bih otišao u Crikvenicu i živeo nekim mirnim životom od turizma, kao mnogi. Neki lokal, nekad smo imali porodični restoran. Da gledam u more i da se kupam, da imam miran život – rekao je Car.

– Da li bi voleo da povedeš Dalilu u Crikvenicu? – pitao ga je Nemanja.

– Ako bi naš odnos došao do te mere i ozbiljnosti, bih. Bio sam spreman manje meni vredne osobe da odvedem, i vodio ih na kraju krajeva, što ne bih i nju – dodao je on.

– Zbog čega se najviše kaješ? – pitao je Nemanja.

– Zbog prošlosti kojom se ne dičim, što nisam završio školu i što ih nisam video – završio je Filip.

– Kako može tvoja majka da se oseća kad je nisi video 17 meseci? – nastavio je Vujičić.

– Pa, loše… Loše, jer je jako vezana za mene, inače je emotivna i osećajna. Ja sam joj jedini sin, ima mene i moju sestru rođenu. Ona je prošla sa mnom loše stvari. Ne samo na ulici i u školi. Ja uzmem auto sa 13 godina, zakucam se u zid, završim u komi, polomim se ceo. Stalno sam bio slomljen, padao sa motora, zabijao, žena je stalno bila pod stresom. A danas, upali televizor, ja se zaljubio u udatu ženu, razvod u rijalitiju… Hajde da je idila neka, nego haos, ja je ostavim, pa budem sa ženom koja mi oko iskopa. Ne da joj dugujem izvini, nego joj dugujem da kad izađem odem tamo i ne izađem iz dvorišta – rekao je Car.

– Nema šanse, kad te Dalila uzme po svoje… Pa te pozove Maja, pa Mina, jao… – našalio se Nemanja.

– Vidi, kad se domognem Crikvenice, nema meni više napolje. Živim za to da dođem kući, da mirno spavam, da časno radim, časno zarađujem. Što bi rekla moja majka, da mi novac ima poreklo – ispričao je Filip.(Kurir.rs/M.M.)