DALILA VAN SEBE, PROLILA MORE SUZA! Dragojevićka u strahu da ne izgubi CARA: Nije joj dobro zbog OVOG razgovora s Filipom! VIDEO

Showbizz

DALILA VAN SEBE, PROLILA MORE SUZA! Dragojevićka u strahu da ne izgubi CARA: Nije joj dobro zbog OVOG razgovora s Filipom! VIDEO

Dalila Dragojević je od ranog jutra uplakana zbog razgovora sa Filipom Carem, ona je smogla snage da Anđeli Đuričić prepriča njihov razgovor, a Anđela je probala da je uteši na sve moguće načine.

– Nisam spremna ponovo da ga izgubim. Kao dete malo me pita da li ću ponovo da stavim slike na zid, ja kažem hoću. Pričamo, ja mu kažem da imamo celi protein za nas, da li stvarno misli da bi ga dana, a da mi nemamo. Pita me kako sam uspela onako da se ponesem i da se ne svađam – pričala je Dalila.

– Nije započeto na čvrstim temeljima, sve je ovo moralo da se desi. Posle svega on se sada otvorio, posle skoro sedam meseci ti je sve to ispričao, značiš mu previše dok se ovoliko otvorio – tešila je Anđela.

– Rekao mi da se plašio, znači mu što sam se promenila zbog njega, on gleda sebe kao nekoga ko je nebitan svima u životu. Ima strah od žena da će da ga prevare – plakala je Dalila.

– Kapiram, kapiram sve. Nije verovao dovoljno, ja da sam znala sve ove stvari, ja bih ga sprečila, rekla sam da ne daje nikome na značaju – tešila je Anđela.

– Džaba visina, težina, tetovaže kada je u krevetu kao dete – rekla je Dalila. (kurir.rs)