UDAJE SE MILJANA KULIĆ! Nišlijkin dečko progovorio o venčanju, evo kada su ZAKAZALI SVADBU: Bebica ŠOKIRAO zadrugare! (VIDEO)

Showbizz

UDAJE SE MILJANA KULIĆ! Nišlijkin dečko progovorio o venčanju, evo kada su ZAKAZALI SVADBU: Bebica ŠOKIRAO zadrugare! (VIDEO)

Sadašnji momak Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, obelodanio je njihove planove za svadbu.

Najpre je njen bivši, Lazar Čolić Zola, odgovarao na pitanja o Kulićevoj, a onda su ona i Bebica otkrili da se venčavaju.

– Kada si plakao i govorio Miljani da je i dalje jednako voliš, da li si želeo da ona raskine ili da uneseš nemir u njihovu vezu – glasilo je pitanje.

– Nisam ja plakao zbog toga, nego zbog nekih stvari koje su se dešavale ranije. Nema potrebe da jedno drugo blatimo i da smo prošli sve i svašta. Ne znam da sam rekao da su mi bile spr**a, ja se ne sećam da sam rekao. Nevena mi nije bila sp**nja, moram da se ogradim odmah. Ona je bila neko ko mi je pomogao kad sam krenuo drugim putem – rekao je Zola.

– Izgleda mi kao da namerno to sad pričaš za Nevenu, jer si svestan da ona neće raskinuti – rekla je voditeljka.

– Ne ograđujem se bilo šta vezano za nju. Ja se pitam i za taj njen odnos i za to da li ćemo biti zajedno. Nema potrebe da zbog toga sad to govorim. Kao što sam rekao sinoć, nema potrebe da govori da se mešam u njen odnos, jer je ona ta koja traži razgovor i inicira sve – rekao je Zola.

I- vana, jako mi je loše od juče. Ne mogu da verujem šta sam sebi dozvolila, da se osećam loše zbog spr**e. Da rekao je i za Nevenu, Irmu i Deniz. Više puta u navratu i u dvorištu mi je rekao da ga zabole k z nevenu i ostale. Baziraću se na druge odnose koji su mi zanimljivi. Volela bih da se to desi, trudila bih se da ispoštujem tu trudnoću, pa će moji roditelji da se slože… Reči i dela mi se kose, sebi sam naškodila. Volim da se šalim na svoj račun. Ne vidim ga nikako pored sebe. Otkriću ti jednu tajnu, medicinske sestre su mi rekle da je Nenad zlatan momak. Rekle su mi da je za mene Zola, da je visok. Ko želi da mene vidi sa njim, ne želi mi dobro i sreću – rekla je Miljana.

Nenad Macanović Bebica je dobio reč.

– To što njega zanima ovde, to je samo naše. O našoj svadbi je bilo reč, ta svadba će biti u septembru, tako da eto. Ona će zadržati svoje prezime, dodaće moje, jer njen otac nema mušku decu, njen sin nosi njeno prezime. Tako je i prepoznatljiva. Darko Lazić će da peva – rekao je Nenad.

– Onda ulazim kao udata žena u Zadrugu – dodala je Kulićeva. (Kurir.rs/S.M.)