TO JE BIO INAT PREMA MOJOJ MAJCI! Mensur otkrio kako je zamalo sa bratom završio u DOMU ZA NEZBRINUTU DECU, izneo šok detalje!

Showbizz

TO JE BIO INAT PREMA MOJOJ MAJCI! Mensur otkrio kako je zamalo sa bratom završio u DOMU ZA NEZBRINUTU DECU, izneo šok detalje!

Mensur Ajdarpašić je u svojoj životnoj ispovesti govorio je o rođenom bratu Ardijanu, ali i trenutku kada je zamalo završio u domu za nezbrinutu decu.

– Imam brata rođenog. U najboljim odnosima smo na svetu. Oduvek sam imao njegovu zaštitu i on moju. Uvek smo bili tu jedan za drugog. On je moja najveća ljubav na svetu i moje najveće bogatstvo – rekao je Mensur.

– Našao sam podatak da je nekoliko puta bio uhapšen – rekao je Nemanja.

– Ne bih se bavio time. On je slobodan čovek i normalan – odgovorio je Mensur u emisiji “Premijera- Vikend specijal”.

– Kako se osećala tvoja majka u tim situacijama? – pitao je Vujičić.

– Ne bih da govorim o tuđim privatnim životima. To je privatnost mog brata i ja je poštujem. On je sada u našoj porodičnoj kući, tu smo oduvek – dodao je Ajdarpašić.

– Čime se bavi? – pitao je Nemanja.

– Ne bih da pričam o tome i da iznosim detalje njegovog života, bilo pozitivno, bilo negativno – istakao je Mensur.

– Čuo sam da je malo falilo da odeš u dom, to sam negde pročitao – rekao je Vujičić.

– Tačno, ali nisam. Majka nas je prihvatila širokih ruku, šta ćemo u domu. Članovi očeve porodice su smatrali da je najbolje da provedemo deo detinjstva u domu za nezbrinutu decu. To je bio neki inat prema mojom majci, ali ona je odlučila da njena deca nikad tamo tamo dan provesti – odgovorio je Ajdarpašić. (Kurir.rs/M.M.)