SRAMOTO ŽENSKOG RODA! Car izvređao Dalilu, URLAO iz petnih žila, zapretio Dragojevićki: GADI MI SE! Ona ostala ZATEČENA! (VIDEO)

Showbizz

SRAMOTO ŽENSKOG RODA! Car izvređao Dalilu, URLAO iz petnih žila, zapretio Dragojevićki: GADI MI SE! Ona ostala ZATEČENA! (VIDEO)

Zadrugari su imali prilike da pogledaju klip raskida Dalile Dragojevića i Filipa Cara. Nakon izlaganja Miljane Kulić, voditelj je dao reč akterski pomenutog videa.

– Filip uvek sumnja i ovo na klipu što je rekao govori uvek… Prvo kaže da je siguran da me Dejan ne interesuje, a posle prebacuje – govorila je Dalila.

– Odmah prekid utakmice! E zbog ovoga nećemo biti zajedno! Umesto da kaže da joj ne zameram Dejana, već neke postupke koje nisu dobre za nju! Da li je neko čuo da joj prebacujem njega? – prekinuo je Car.

– Lepo priznaj, da van klipa prebacuješ kako sumnjaš da će me zvati posle rijalitija i kako ćemo se pomiriti. Namerno neće da mi dozvoli da govorim nego skače na svaku moju reč. Danas mi je rekao ‘idi kod svog Dekice’ – dodala je -Dragojevićka.

– Toliko je nepoštena, toliko laže, gadi mi se – urlao je Car.

– Sramoto ženskog roda! Da je ustala i da je rekla lepo istinu ne bi bio problem, nego ona poredi situaciju! – nastavio je Filip.

– Lažeš – vikala je Dalila.

– Nono stop si govorio ‘non stop ste na mojim leđima’, ‘ja sam vas napravio’ – vikala je Dragojevićka.

– Na klipu, jasno i glasno sabiram nju po imanju radi njenih paranoja i filmova, je*o mamu u pi*ku, oboleću ovde. Ne daj Bože da ja radim isto što i ona! Ona mi prebacuje Minu a onda dođe kod nje i uzme naočare., ja ne smem da razgovaram sa njom a ona može. Ni ja nisam sa Dejanom, pa mi se prebacuje sve! – nastavio je Car.

– Smešan si i svako poređenje ti je smešno! – vikala je Dalila.

– Je*em ti Filipe majku – psovao je Car sam sebe.

– Ubeđen sam da mene Dalila ne podnosi jer mu puni glavu ispod pokrivača, siguran sam u to. Ali vidim da se ovde folira – dodao je Karić.

– Nisam bio ozbiljan, ali ako ona tako kaže tako je! – govorio je Car.

– Rekao mi je da želi, da može da je vrati za dva minuta – dodala je Dalila.

– Ljigo, ljigava! Ja sam Minu davnih dana preboleo, ona je za mene statista među ženama! Statista, a ti ćeš to isto biti jer si mnogo gore stvari uradila! Ja nju Dejana nikada nisam prebacivao! – nastavio je.

– Nabijem te na ku*ac za sve! Pi*ka ti materina, je*eš me za njeno vođe a ti joj uzimaš naočare – urlao je Car.

– Ti znaš šta je bilo između nas dve, ne možeš ti da porediš te dve stvari! Kada si me pitao čije su ja sam bila iskrena i odmah priznala – vikala je Dalila.

– Gadi mi se! Gadi mi se! Ne mogu je videti – urlao je Filip.

Dalila Dragojević i Filip Car nastavili su svoju svađu u spavaćoj sobi. Filip je ogorčen na Dalilu i njeno ponašanje.

– Ja se na klipu objašnjavam u osam ujutru – rekao je Car.

– Ja sam toliko pametna i toliko inteligentna – rekla je Dalila.

– Nikada ti nisam prebacivao, nikada ti nisam zamerao. Ti si ta koja mi stvara paranoju. Počela si da me koristiš u svim situacijama, imai smo mir. Stvarš nemoir, kada si napravila nemir onda si počela da koristiš u svoje shvrhe. Gadiš mi se, ne želim da te vidim. Gadiš mi se, ti nikoga ne voliš osim sebe. Ti okrećeš sebi, fuj, rijaliti ljigo! Najgore sa ovim najgorem si htela da izvučeš od mene, sotono jedna! – vikao je Car. (Kurir.rs/MM.)