BEBICA NIJE U VINKLU, A ZOLU ZANIMAJU SAMO NJENE PARE! Pevačica do srži raskrinkala rijaliti TROJKU, isprozivala ih je kao niko!

Showbizz

BEBICA NIJE U VINKLU, A ZOLU ZANIMAJU SAMO NJENE PARE! Pevačica do srži raskrinkala rijaliti TROJKU, isprozivala ih je kao niko!

Maja Nikolić, pevačica i rijaliti zvezda neko je ko često i bez dlake na jeziku komentariše sva aktuelna zbivanja i odnose koji vladaju u Beloj kući. Ona je gostujući u “Pitam za druga” komentarisala sva dešavanja u “Zadruzi”, a između ostalog i o Miljani Kulić i njenim momcima, Nenadu Macanoviću Bebici i Lazaru Čoliću Zoli.

– Miljana je hiperinteligentna. Ona uopšte nije glupa, treba da poradi na svom ponašanju i da sluša svoju majku koja joj najbolje misli. Ona je izabrala Bebicu zato što je provalila da je dečko kreten i da je osoba koja je idealna za rijaliti. Ona nije džabe njega izabrala, koji će da joj prašta sve i da kao Spajdermen pet puta izlazi iz rijalitija – rekla je Maja.

– Majo, da li ti koja ima rijaliti iskustvo i dugo si prisutna na javnoj sceni, da li misliš da je Bebica sav svoj – pitao je pevačicu Panda.

– Pa ja sam ti rekla da je dečko težak slučaj. Miljana sve radi kadra. Ne radi to zato što je luda, a Bebica je dečko ispao iz vinkle. Miljana umire za Zolom! Zola uopšte ne misli o njoj, samo o njenim parama i kako će kad se završi rijaliti sve pare da joj spiska – rekla je Maja Nikolić.

– Sa kim bi ti više volela da vidiš Miljannu, sa Bebicom ili Zolom – pitao ju je Kendi.

– Miljani ne stoji ni jedan, ni drugi. Bebica nije karakter za nju, a Zola je promašen lik. Miljana treba da sredi sebe i da bude dobra svom sinu – rekla je Maja Nikolić. (kurir.rs/I.B.)