PRVA FOTOGRAFIJA SESTRE MILJANE KULIĆ POSLE STRAŠNOG UDESA! Tijana se oglasila, otkrila kako se oseća, ruka joj i dalje u gipsu!

Showbizz

PRVA FOTOGRAFIJA SESTRE MILJANE KULIĆ POSLE STRAŠNOG UDESA! Tijana se oglasila, otkrila kako se oseća, ruka joj i dalje u gipsu!

Sestra rijaliti učesnice Miljane Kulić, Tijana Kulić nedavno je doživela saobraćajnu nezgodu u Nišu.

Ona je tom prilikom zadobila prelom desne nadlaktice, zbog čega je smeštena u bolnicu, a nakon par dana puštena je na kućno lečenje.

Miljanina sestra sada se oglasila na Instagramu prvi put nakon udesa. Naime, ona je na storiju objavila svoju fotografiju, na kojoj se vidi da joj je ruka u gipsu, a uz to je kratko napisala:

“Hvala svima što ste brinuli kako sam. Dobro sam!”

– Tijana je u utorak izašla iz bolnice, ima jake bolove, ali je bolje nego što je bila. Doktori kažu da će oporavak da bude dug i bolan, ali mora to tako. Njoj je polomljeno rame, nagnječen kuk i jagodica. Dečko koji ju je vozio je danas operisan, operisali su mu butnu kost, kuk i ruku.Još uveki ne znamo tačan uzrok nesreće, znam samo da je godinama koristio psihijatriske lekove, da je vozio 100 na sat i da nije imao alkohol u krvi, tako su meni rekli. Tijana neće njega krivično goniti šta god da se ispostavi. Za tu tužbu ne znam ni sama da li je podržavam, i ona je kriva, bez obzira što je moje dete. Nije trebala da ulazi sa njim u automobil, a zna kakvu terapiju ima – ispričala je Marija Kulić. (kurir.rs)