Dečak (10) seo na MOTOR i spasao majci život: Detalji su užasni, MONSTRUM joj je već namenio metak

Uncategorized

Dečak (10) seo na MOTOR i spasao majci život: Detalji su užasni, MONSTRUM joj je već namenio metak

Nasilje u porodice se umalo pretvorilo u ubistvo, ali je hrabri mališan rešio da stane na put ocu nasilniku

Desetogodišnji dečak iz Argentine je seo na motor i otišao u policijsku stanicu da zatraži pomoć jer je njegovu majku tukao otac. Drama se odigrala 1. maja oko 22 časa u gradiću Salta, a kako prenose lokalni mediji, hrabri mališan je verovatno sprečio ubistvo.

Prema svedočenju komšija, to nije prvi put da je mladu 32-godišnju majku napao njen suprug (43). Čak je i eventualnim svedocima svađa ovog bračnog para bilo teško da utvrde koliko je puta žena bila žrtva porodičnog nasilja .

Ovoga puta je njihov sin, uplašen prizorom u svom domu, uzeo stvari u svoje ruke i u poslednjem trenutku obavestio policiju, pritom rekavši da je njegov otac naoružan pištoljem.

Patrola je odmah upala u kuću, a policajci su muškarca zatekli u očigledno alkoholisanom stanju i sa revolverom kalibra 32 mm u rukama. Prema pisanju lokalne štampe, napadač je u džepovima imao više od trideset metaka.

U trenutku hapšenja optuženog, komšije su bile uverene da su čule udarce iz unutrašnjosti kuće. Pored toga, žena je zadobila povrede glave, kada ju je muž tukao oružjem. (objektiv.rs)