EVO ŠTA ISAKU I MLADENOVIĆKI KAŽU ZVEZDE: Sudbina spojila kolege, a samo im jedna STVAR može biti PROBLEM!

Showbizz

EVO ŠTA ISAKU I MLADENOVIĆKI KAŽU ZVEZDE: Sudbina spojila kolege, a samo im jedna STVAR može biti PROBLEM!

Vest o ljubavi koja je planula između Aleksandre Mladenović i Isaka Šabanovića kao bomba je odjeknula u medijima, a astrolog i numerolog za Grandonline otkrila je šta kažu zvezde o ovoj vezi.

Aleksandra je rođena. 2.6.1994. godine, a Isak 6.7.1996. godine i njih dvoje su se u ovom odnosu uklopili, mada će Aleksandra biti dominantnija.

Ona ima u svom kodu broj 8 sto predstavlja jaku i vrednu ženu, ali i Isak u sebi nosi kod muškosti i pravog muškarca.

Aleksandra će dosta pomoći Isaku kroz posao, gostovanja i karijeru.

Njih dvoje imaju zajednički kod 336 što znači da je sudbina umešala prste. Ovde se radi o velikoj ljubavi, strasti i emociji, međutim ljubomora je stvar koja bi potencijalno mogla da ugrozi ovaj odnos.

U njihovoj vezi ima i poštovanja i sreće, a kako je ovo odnos dva jupitera i jedne venere to znači da jedno drugo čine srećnim.

Uskoro je moguć i zajednički život. Isak je u sjajnoj godini za početke na svakom polju, dok je Aleksandra u godini sređivanja nekih stvari. Sudeći po zvezdama, njih dvoje su se jednostavno pronašli.

Pevačica je nedavno otkrila nove detalje o njihovom odnosu.

– Lepo nam je, uživamo u ljubavi. Došao je na moj nastup i mislim da je on mene prvi primetio. Nisam odmah obratila pažnju, pa smo posle počeli da se viđamo. Jeste mnogo stidljiv, ali nisam mu prva prišla. Sve je išlo spontano – ispričala je Aleksandra. (Kurir.rs/Grandonline)