PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE ISAKA I ALEKSANDRE! Priznali da su zaljubljeni, a Mladenovićka mu sada u emisiji ZAPRETILA RASKIDOM! MUK!

Showbizz

PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE ISAKA I ALEKSANDRE! Priznali da su zaljubljeni, a Mladenovićka mu sada u emisiji ZAPRETILA RASKIDOM! MUK!

Pevačica Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović nedavno su priznali da su u vezi, a sada su se prvi put zajedno pojavili u emisiji.

Sanja je svoje gošće upitala na šta su bezglavo bile spremne da urade zbog ljubavi, ali se pevačice nisu dale.

– Ja bih ovo da prepustim iskusnijim damama – nasmejala se Aleksandra.

– Ali ti si sveže zaljubljena – dobacila je Elma.

– Samo malo, samo malo… Izvini, ja sam sto godina u braku, tako da bi trebalo ti Aleksandra da odgovoriš na pitanje! Znači odgovaraj – našalila se Sanja Đorđević.

– Ali ti bi Sanja trebalo da mi kažeš na šta si sve bila spremna – uporna je bila Mladenovićeva.

– Ama, nemoj mene da slušaš, sine, ja nisam normalna nikad bila – rekla je Sanja i izazvala smehotres u studiju.

– Ma, nisam ni ja, tako da nemam adekvatan odgovor. Nikad normalna nisam bila – smeje se Aleksandra.

– Nisam ni ja kompetenta, što kaže Sanja, bila sam sto godina u braku. Nekako nisam bila ni na šta spremna, zaljubila sam se i udala, da ne zakasnim! Bila sam vrlo dosadna žena u braku – ističe Sinanovićeva.

– Ma nije, izmišlja, nije bila uopšte dosadna! To je bila vatra živa, uuu… Elma, Elma – dobacuje Sanja u emisiji “Magazin In”.

Voditeljka je ponovo pitala Aleksandru da li je pravila neke ludosti zbog ljubavi, a pevačica je odlučila da konačno bude iskrena.

– Svaka žena ponekad napravi neku glupost – rekla je ona.

– Nema veze što je Isak tu, pričaj šta si radila – ubacila se Sanja.

– Ma, nema veze što je Isak tu… Šta sam radila, pa ništa specijalno. Ja kad volim – ja volim. Nisam nikad bila ekstremna, ne idem baš u krajnost, ali sam dosta toga uradila zarad ljubavi. Neću više plakati u emisiji, srećna sam – priznala je Mladenovićeva, a onda i otkrila jednu situaciju kad je bila mlađa:

– Moj dečko je dolazio iz Niša pešaka kod mene, taj prvi dečko s kojim sam bila… Pešaka kod mene iz Niša u Žitorađu, kakav Beograd… Crk’o čovek, a Isak će sad iz Bijelog Polja da krene – istakla je Aleksandra šaljivo, a Šabanović se samo stidljivo nasmejao.

Aleksandra je u jednom trenutku zapretila Isaku da će raskinuti sa njim do kraja emisije ukoliko nastavi. (kurir.rs)