TI SI BOLESNA I PSIHOPATA! Miljana Kulić lije suze i pravi LOM u sobi zbog Bebice, Zola je ZAUSTAVIO I POBESNEO! Usledio RASKID

Showbizz

TI SI BOLESNA I PSIHOPATA! Miljana Kulić lije suze i pravi LOM u sobi zbog Bebice, Zola je ZAUSTAVIO I POBESNEO! Usledio RASKID

Miljana Kulić izgorela je od besa jer je Nenad Macanović Bebica nije branio od uvreda Stefana Karića.

Karić je pobesneo jer mu je Miljana ukrala budžete. Zbog Bebicine ćutnje, Kulićeva je otišla do spavaće sobe da uzme njegove stvari, a Zola je krenuo za njom.

– To su moje stvari, ja sam ih kupila lično, sad ću da podelim ljudima – iznervirala se Miljana.

– Što si toliki psihopata? – pitao je Zola.

– Kad drugi govore da sam zlo, on ćuti – iznervirala se Kulićeva.

– Šta imaš ti sa njim? Opet radiš isto – pričao je Čolić.

– Na ivici sam haos da napravim – priznala je Miljana.

– Šta hoćeš više? Ti si tolilko bolesna, takva si psihopata. Šta hoćeš, da te j*be on, pa ja, a da ja nikoga? – pitao je Zola.

– Završila sam sa tobom, od ovog trenutka ti se neću obratiti – nastavila je Kulićeva.

– Šta imaš ti sa njim? Hoćeš da svo troje budemo zajedno? Šta ti je cilj? Praviš budalu od mene. Veruj mi, sa mnom ne možeš da se sprdaš. Jesi zlo, i ja bih ćutao! Što diraš čoveku stvari? Jutros se j*beš sa mnom na Rajskom, šta treba, da te brani čovek? Da li je moguće da si tolika psihopata? Samo se izjasni. Od tebe nema gore, nemaš legitimitet da komentariše druge devojke – dodao je Čolić.

– Nema ni od tebe goreg, ti si muška k*rva i sponzoruša. On ćuti, a ja sam mu kupila sve. Većeg zla od njega nema, čovek ne viđa decu – iznervirala se Miljana.

– Ti ne ponižavaš njega tim, nego mene. Ako hoćeš sa njim da budeš, idi, hteo je jutros da bude sa tobom – dodao je Zola.

– Ćuti kad meni govore da sam zlo, za srednji budžet i par lepih reči – nastavila je Kulićeva.

– Srbijo, pogledajte ovo, nije je blam – dodao je Zola.

Usledio je raskid Miljane i Zole, gde ju je on zamolio da ga više ne maltretira. (kurir.rs)