VODITELJ OTKUCAO MLADENOVIĆKU, USRED EMISIJE PROČITAO ISAKOVU PORUKU! Pevačica mu žestoko odbrusila, ovome se nije nadala!

Showbizz

VODITELJ OTKUCAO MLADENOVIĆKU, USRED EMISIJE PROČITAO ISAKOVU PORUKU! Pevačica mu žestoko odbrusila, ovome se nije nadala!

Pevačica Aleksandra Mladenović i prošlogodišnja zvezda “Granda”, Isak Šabanović nedavno su obelodanili svoju vezu koja traje već dva meseca. Od tad javnost intrigira ko je kome prvi prišao i zašto su krili da su zajedno,zbog čega je pevačica rešila da stavi tačku na ovu temu.

Ona je u emisiji “Zvezde Granda Specijal” otkrila da zbog čega su čak dva meseca skrivali da su u vezi, ali i šta je prethodnilo ovom spoju.

– On je prvo došao na moj nastup u Beogradu, tada smo se prvi put upoznali. Posle smo se sreli u Grandovoj emisiji, ali nije bilo varnica, bar ja nisam obraćala pažnju. Kasnije smo se sreli još par puta i eto. Trudili smo se da sakrijemo sve, nismo želeli da našu vezu eksponiramo i da naše pesme i karijeru stavimo u drugi plan zbog toga, gledali smo da našu ljubav što duže sakrijemo, ali eto nije nam pošlo za rukom – rekla je u s osmehom, a znajući koliko je temperamenta voditelja je zanimalo da li u njihovoj vezi ima ljubomore.

– Nema, imamo maksimalno poverenja jedno u drugog – odgovorila je s osmehom pevačica, što je navelo Medića da je isprovocira.

– Mogu da zamislim! Ma, da li vi verujete u ovo? Ova ga proverava stalno – obratio se voditelj publici u studiju, ali je Aleksandra odgovorila da je za sad sve ok i da ne bi ništa kvarila.

Međutim, nije se nadala da će voditelj Siniša da joj zaviri u telefon i otkuca u sred emisije.

– Je l’ ti napiše nekad “volim te mali”? – upitao je voditelj, a nakon što je shvatila da joj gleda u telefon, Alekandra ljutito dodala: – To si sad video! (Kurir.rs/M.M.)