BRAT I JA SMO MOGLI DA SE UGUŠIMO U HLADNJAČI! Jovana ispričala kako je umalo izgubila ŽIVOT sa 5 godina: To je prvi znak

Showbizz

BRAT I JA SMO MOGLI DA SE UGUŠIMO U HLADNJAČI! Jovana ispričala kako je umalo izgubila ŽIVOT sa 5 godina: To je prvi znak

Da je rođena drugačija, Jovana Jeremić oduvek je isticala, a sada se voditeljka prisetila situacije kada je bratu i sebi spasila život.

– Moj brat i ja smo se tokom igre zatvorili u vitrine za hlađenje pića, one kafanske, kao hladnjače… Moj tata i stric su tu vitirinu izneli jer su morali da menjaju gumice, mi smo imali sreću da su one oslabile – prepričavala je Jovana traumatičnu situaciju.

– Kada su se vrata na toj vitrini zatvorila, mi nismo mogli da ih otvorimo. Imali smo oko 5 godina. Zamislite koliko sam ja tada, sa pet godina, bila inteligentna. Ugledam svetlost, i vidim slivnik od sudopere, ja otkinem to crevo, i mi smo tako disali. Na taj način smo preživljavali nekih 20, 30 minuta i smenjivali se za kiseonik dok je moj brat lupao nogom – ispričala je voditeljka i otkrila kako su se spasili:

– On je u jednom trenutku uspeo da probije. Mi smo izašli i ja sam tada shvatila da sam ja rođena za velike stvari u životu. Mogli smo da se ugušimo i da nas nađu posle nekoliko dana – zaključila je ona u emisiji „Balkan info“. (Kurir.rs/I.B.)