KUNEM SE U OCA DA NISAM HTELA: Dalila pokušala da se OPERE od odnosa sa Anđelom, Car ušao u CRVENO! Ona ZAPLAKALA, a onda PREOKRET

Showbizz

KUNEM SE U OCA DA NISAM HTELA: Dalila pokušala da se OPERE od odnosa sa Anđelom, Car ušao u CRVENO! Ona ZAPLAKALA, a onda PREOKRET

Dalila Dragojević i Filip Car započeli su žestoku raspravu zbog njenog odnosa sa Anđelom Rankovićem, a u svemu je učestovao i Marko Đedović koji je imao brojna pitanja za njih.

– Imala sam priliku da izgubim sve što sam gradila, ja sam ustala i rekla da sam se zaljubila. Nije me zanimalo koga gubim i koga povređujem. Kad sam otišla od ovog čoveka, ostavio me i nismo bili mesec dana zajedno. Razmišljala sam o olasku u vezu, ali kako kad volim ovog čoveka? – govorila je Dalila.

– U voljenju ne razmišljaš o ulasku u drugu vezu – odbrusio je Car.

– Ja ovako nikad ne dođem do reči, jer se ova čovek uvek ubacuje i ima šta da doda – besnela je Dragojevićka.

– Ja nisam osoba koja smatra da nešto može da se sakrije kad je pravo, postoji strast i emocije – pravdala se Dragojevićka.

– Što si rekla da je igra, nisi rekla da si se zanela i da je to bila želja u tom trenutku? – pitao je Marko.

– Čim ja pričam sa njim da me Filip vidi, to je za mene igra. Da li misliš da bih se sa nekim dodirivala rukama? – pitala je Dalila.

– Ja sam ljudi bolestan dečko, što se tiče pamćenja. On na krevetu leži, ona sedi nešto po nogama, mazala i nešto radila. Ona glavom prema njemu, sledeći momenat poljubac u obraz – besneo je Car.

– Svi su se smejali kako se izmiče – dodao je Đedović

– Ja se ocem kunem da momka nisam htela da poljubim. Imala sam priliku milion puta da ga poljubuim – pravdala se Dalila.

– Ljubila si ga u obraz i vrat – nastavio je Filip.

Filip Car doneo je odluku da prekibne svađu sa Dalilom Dragojević i da odu da odmore, ali je ona to odbila i rešila da ostane ispred Bele kuće. Ona se osamila i počela da plače, a onda joj je prišla Milica Veselinović.

Dalila nije mogla da prestane da lije gorke suze, a Milica je sve vreme bila uz nju i mazika je po kosi kako bi je smirila. Da li će Dalila i Car pronaći ponovo zajednički jezik i nastaviti svoju vezu ostaje da vidimo.

Nakon toga, Car je prišao Dalili, njih dvoje su se ušuškali u svoj krevet, a Car ju je prigrlio i počeo da je obasipa sočnim poljupcima. Očigledno su oni još jednom zanemarili sve probleme koje imaju i nastavili svoju ljubavnu vezu, a dokle će da potraje ovaj mir ostaje da vidimo. (Kurir.rs/M.M.)