KAD ĆE VIŠE TA PENZIJA? UMORNA SAM! Slađa Alegro priznala koji problem ima, MUKU muči sa ovim!

Showbizz

KAD ĆE VIŠE TA PENZIJA? UMORNA SAM! Slađa Alegro priznala koji problem ima, MUKU muči sa ovim!

Letnja sezona za pevače je na samom pragu, a to znači mnogo nastupa, putovanja i obaveza. Slađa Alegro priznala je da joj nije lako da usklađuje obaveze.

– Baš je teško da se sve postigne, a ja sam od onih koja hoće sve! I društvo, kuća, aprkić i film uveče, ma sve! Trudim se da ispoštujem sve segmenete stvarno, Treba da uđem i u studio da krenem da spremam nešto novo, baš ima lepih pesama koje sam već izabrala- iskrena je pevačica.

Najviše joj prijaju putovanja sa porodicama, a putem društvernh mreža mnogi su se uverili da svaki slobodan trenutak koristi da poseti banju ili selo.

– Stalno mi negde zujimo, volimo da odemo kod babe u Foču, ja se tamo najviše odmorimo, ali i svekrva me baš pazi. Ništa ne radim, samo spavam i odmaram, pravo odmaranje! Ponekad se šalim i kažem kada će ta penzija, ali ne čekam jedva (smeh), to kažem kada sam umorna – našalila se Slađa.

Od samog početka svoje karijere Slađa je dosledna svom stilu, ali i saradnicima kojima je verna do danas.

– Došli smo skupa na ideju da napravimo saradnju sa nekim novim, sve se dešava u pravo vreme. Ja Šaranu beskrajno verujem iako smo poptpuno različiti. Jednostavno bitno je da sa sardnicima budete prvenstveno prijateji da biste znali kuda ići – istakla je Slađa. (Kurir.rs/I.B/Grand)