PRETUČENA SANDRA ČAPRIĆ! Bivša zadrugarka napadnuta nasred ulice, pokazala POČUPANU KOSU, ŠOK!

Showbizz

PRETUČENA SANDRA ČAPRIĆ! Bivša zadrugarka napadnuta nasred ulice, pokazala POČUPANU KOSU, ŠOK!

Bivša zadrugarka Sandra Čaprić otkrila je da je doživela neprijatnu situaciju i da je tom prilikom izvukla “deblji kraj”.

– Jesam imala frku, bila sam sa nekim drugom, izbacili smo neki stori, došla mi je neka devojka na nastup i počupala me za kosu. Rekla mi je da skinem te storije, a onda je on njoj razlupao ceo auto. Policiju smo zvali, međutim, izjavili su da ako se policija u Nišu zove, možemo i mi da dobijemo batine – priča Sandra u emisiji “Pitam za druga”, pa dodaje:

– Pevala sam, bila sam sa svojim dečkom, predstavila sam ga svima, sa mnom je bio i Joca Stefanović, Ivana Bojanić, bio je taj moj drug, okačili smo stori na Instagramu… Evo, ovo su ostaci – ističe bivša zadrugara, držeći svoje umetke za kosu u ruci.

– Izašli smo napolje, moj dečko je išao prvi, ja sam išla iza njega i kako sam prolazila između dva automobila, mene je samo neko uhvatio za kosu i rekao: “Skinućeš te storije”, opalila me po glavi, išutirala me je, onako, baš dobro! Ne znam kako sam ustala… Pala sam u nesvest, imam i polomljene nokte, ne znam šta bih više rekla – priča Sandra s knedlom u grlu.

– Ona kaže da s tim dečkom ima bebu od tri meseca i da je trudna, on je izleteo i rekao da sam ja sa dečkom, napao je i razlupao joj ceo automobil. Ona je sela u tako polupan auto sa svim staklima i otišla. (Kurir.rs/I.B.)