DALILA SE RASULA NA KOMADE! Setila se šta je sve preživela sa Carem na početku, a on nikad NEŽNIJI: Samo vezu sa njom PRIZNAJEM!

Showbizz

DALILA SE RASULA NA KOMADE! Setila se šta je sve preživela sa Carem na početku, a on nikad NEŽNIJI: Samo vezu sa njom PRIZNAJEM!

Uspomene zadrugara dovele su mnoge takmičare do suza.

Sada su svi imali priliku da vide uspomene od Filipa Cara. On je na samom startu ugledao fotografije iz detinjstva i privatnog života, koje je pažljivo promatrao.

U narednim minutima pušten je klip sa kompilacijom njegovih ljubavnih odnosa, a Dalila Dragojević je pažljivo posmatrala sve scene sa prezirom u očima.

Emocije su je preovladale kada je ugledala ljubavni klip nje i Cara, te je počela da plače.

– Nisam video svoje slike iz mladosti. Mislim da situacija uopšte kod kuće nije dobra, čim ja ne vidim te slike sa porodicom, a sem Dalile me ništa ne zanima – rekao je Car.

– Meni ovo nije za pohvalu, da li je muškarac ili žena u pitanju. Van svake pameti mi je ona kocka. Slično ponašanje sa svakom. Videla sam neke momente gde sam bila najviše povređena, pa mi je to zaparalo oči. Njegov osmeh gde sam ja u prodavnici. Ne može mi niko reći da ja u tim momentima da sam bila srećna. Trudila sam se da ne pokažem koliko nisam bila srećna, a rušili su se svetovi u meni. Prevazišla sam sve to – rekla je Dalila.

– Ne ide ni meni ni tim devojkama na ponos, nimalo se ne ponosim time – rekao je Car. (Kurir.rs/K.Đ.)

https://www.youtube.com/watch?v=RPNLT9WS-cI&feature=emb_logo