U SVAKOJ SOBI JE MOJA SLIKA, OVO NE BIH POŽELO NIKOME! Dejan van sebe posle Zadruge, progovorio o povratku u Veternik i Aleksandri

Showbizz

U SVAKOJ SOBI JE MOJA SLIKA, OVO NE BIH POŽELO NIKOME! Dejan van sebe posle Zadruge, progovorio o povratku u Veternik i Aleksandri

Dejan Dragojević osvojio je prvo mesto u rijalitiju “Zadruga”, a nakon pobede otišao sa majkom, ocem i bratom pravo u porodičnu kuću u koju nije kročio od momenta kada je sa njima prekinuo kontakt zbog Dalile.

On je otkrio kome je prvo poslao poruku i kakvu emociju je u njemu probudio dolazak u rodni Veternik i porodičnu kuću, gde će nadalje živeti.

“Još sam rasklopljen u sitne komade. Prvu poruku sam poslao Aleksandri, tj ona meni, s njom sam se prvo čuo. Ona je otišla svojoj kući. Napisao sam joj svoj broj i stavio u džakove, rekao sam joj kad nađe taj papir da pošalje poruku. Potrudićemo se da nam ide kao u Zadruzi, nema potrebe za strahom. Nismo planirali zajednički život nego zajedničko letovanje, bioskop, grad… Normalna veza da bude”, rekao je on.

Na pitanje da li planira decu sa Aleksandrom Nikolić, on je odgovorio:

“Kad budem sve uklopio onda da. Ali dok sam sad u ovom vrtlogu mislim da je to ozbiljno razmišlajenje”.

“U koju god prostoriju da odem stoji moja slika, da sam ušao kod nekog, pitao bih: “Gospođo, šta vam je sa sinom?”. Ali stvarno jako lepo. Nema potrebe za nekim ozbiljnim razgovorima, ostavljamo to iza nas. Najviše mi je nedostajala baba. Kad sam stigao u ulicu bilo mi je čudno da toliko dugo nisam bio ovde. Nekad se dešavalo da proletim ovuda autom, ali ne sad da dođem i da ostanem tu. Ali namera zbog koje sam došao mi je najčudnija. Ne bih poželo nikom da napravi grešku koju sam ja napravio”, bio je jasan Dragojević.

Dejan se prisetio i momenta kada ga je Dalila prevarila sa Filipom Carem.

– Kada mi se sve to desilo, osećaj je bio užasan. Pukne te neka agresija, nervoza. Ogorčen sam na sebe, kad vidim šta sam sebi dozvolio, kome sam leđa okrenuo. Kada sam nakon Srpske Nove godine napravio onaj najveći problem, shvatio sam da nema potrebe da uopšte razmišljam o Dalili i Caru. (kurir.rs)