BIVŠA STIŽE U CRIKVENICU KOD FILIPA CARA: Oglasila se, neće mu biti dobro kad vidi (FOTO)

Showbizz

BIVŠA STIŽE U CRIKVENICU KOD FILIPA CARA: Oglasila se, neće mu biti dobro kad vidi (FOTO)

Filip Car uživa sa porodicom u rodnoj Crikvenici na Hrvatskom primorju, poslije duge dvije godine, a vrlo brzo će mu se, po svemu sudeći, pridružiti čak dvije bivše djevojke iz “Zadruge”, i to zajedno!

Naime, Ana Jovanović obelodanila je svojim pratiocima na Instagramu da će ona i Sanja Grujić snimiti debitantsku, duetsku pesmu, a ubrzo je stiglo novo, škakljivo pitanje od pratilaca.

Da li dolazite u Crikvenicu ti i Sanja da snimate spot – glasilo je pitanje, na koje je Ana odmah odgovorila i potvrdila da stiže u rodni grad svog bivšeg dečka.

Naravno! Gdje bismo drugdje snimale spot? – napisala je Jovanovićeva, što je pokrenulo lavinu komentara na društvenih mrežama, gdje se već šale na njihov račun, te ističu da su svi zajedno “zasigurna trojka”.

Hoće li Car dobiti glavnu ulogu u ovom muzičkom spotu, ali i kako će na sve ovo reagovati njegova bivša djevojka Dalila Dragojević, ostaje da se vidi. Inače, Sanja i Ana bile su Dalili najveća noćna mora u “Zadruzi”, budući da su obje bile u strastvenim aferama sa Carem. Zbog toga što mu se Ana stalno vraćala, Dalila ju je prozvala “dežurnom radnicom”, što je bio predmet njihovih brojnih rasprava. (novi.ba)