KARIĆ PRIZNAO DA LI JE DALILA IMALA EMOCIJE PREMA NJEMU: Šok nakon svega, sve otkrio

Showbizz

KARIĆ PRIZNAO DA LI JE DALILA IMALA EMOCIJE PREMA NJEMU: Šok nakon svega, sve otkrio

Šok!

U toku je emisija “Narod pita”.Voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Stefana Karića i Marka Đedovića. Uslijedilo je naredno uključenje.

-Dobro veče, Ivana. Imam pitanje za Đedovića, kako komentrariše Vikino gostovanje i njen odnos sa Markom i odnos sa pokojnim Franjom – upitala je gledateljka.

-Što se nje tiče, ona je rekla da bi pala trojka. Ona je upala u sobu dok je bio sa Marijanom, kako se priča, ništa ne može na silu, nije mi jasno njeno ponašanje, to je po mom mišljenu zrelo za psihijatriju. Sve to je van svake pameti. Ona ne zna šta je samopoštovanje. O njoj nisu brinuli roditelju, pa možda mučenica ne zna kako da se ponaša, a oni koji kažu da su imali roditeljsku pažnju, a rade neke stvari su za mene najgori – rekao je Marko.

-Stefane, da li misliš da su Dalila i Dejan pobjegli zbog tebe u jednoj, da se sada sa Filipom desilo ono što je moglo sa tobom, da su ostali – upitala je gledateljka.

-Mislim da je nečega bilo sa njene strane, ali ne u tolikoj mjeri kao što je sa Filipom. Ne mogu samo da vjerujem da je Dejan tek sad shvatio da je ona možda to uradila zbog mene, a tada to nije mislio – rekao je Stefan.

-Marko, koje je tvoje mišljenje o Anđelu i Sandri i njohovom odnosu – upitala je gledateljka.

-Osuđuje se ona, a ne osuđuje se on jer je uradio to što je uradio. Ne može ona da bude kriva jer se zaljubila i nije vidjela neke stvari. Bila je slijepa od očiju jer je imala emocije. Nija ne bih ni da komentarišem – rekao je Marko.

-Da li misliš da je Sandra mogla da kaže transparentnije šta joj smeta – upitala je Ivana.

-Gledao sam sinoć emisiju i nisam izdržao da gledam do kraja. Meni nije sve to jasno. On nju nije zaprljao, samo su se cmakali i ljubili. A što se tiče njegovog odnosa sa Dalilom, to je bila jedna klasična emotivna zloupotreba sa njene strane – rekao je Marko.

Detaljnije u nastavku. (novi.ba)