PRVO OGLAŠAVANJE JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ POSLIJE RASKIDA SA KARIĆEM! Ostavio ju je čim je izašao iz Zadruge, a ona sada poručuje OVO!

Showbizz

PRVO OGLAŠAVANJE JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ POSLIJE RASKIDA SA KARIĆEM! Ostavio ju je čim je izašao iz Zadruge, a ona sada poručuje OVO!

Stefan Karić po izlasku iz “Zadruge” riješio je da ostavi Jovanu Ljubisavljević, koja je proteklih deset mjeseci živjela u njegovoj kući na Zvezdari.

Ona je napustila Karićev dom, a na temu raskida nije željela da govori.

Šuška se da je Jovana često na mjestima na kojima se nalaze i njen bivši dečko Luka i njegova djevojka, kao i da ona novoj izabranici svog bivšeg šalje poruke kojima je uznemirava.

Ona je sad otišla korak dalje, pa je na storiju objavila pjesmu “Boginja” sa nastupa Milice Pavlović.

“Ubija me taj tvoj ukus loš, što i pored Boginje bi još. Ma duguješ mi suze, krv i znoj, ti bi da ti budem samo broj, ma nemoj”, pjevala je ona, ali se tu nije zaustavila, već je bivšim momcima posvetila još jednu pjesmu, koju je objavila na storiju:
“Prodao me jednom to je dovoljno. Provjereno spava sam, provjereno nema plan, istu grešku ponavlja”, pjevala je nekadašnja zadrugarka.

Inače, Jovana i dalje nije obrisala zajedničke fotografije sa Instagrama sa Stefanom, dok je on to odmah učinio.

“Jedostavmo me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Po izlasku sam bježao od ljudi i nje, htio sam da se osjetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sjediš pored mene? Stalno nešto zašto i to je uticalo na moju odluku. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš. Nisam ispoštovao ono što je željela. Nisam mogao da joj pružim sve što je očekivala. Ja nisam navikao da budem sa nekim na silu”, pričao je Stefan o raskidu sa Ljubisavljevićevom. (novi.ba)