SANDRA REŠIĆ NAPUSTILA EMISIJU – SKOČILA SA STOLICE I IZAŠLA IZ STUDIJA: Postavili joj osjetljivo pitanje – RIJEČ JE O DEJANU

Showbizz

SANDRA REŠIĆ NAPUSTILA EMISIJU – SKOČILA SA STOLICE I IZAŠLA IZ STUDIJA: Postavili joj osjetljivo pitanje – RIJEČ JE O DEJANU

Pjevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić često je na meti komentara da je zaljubljena u pobjednika “Zadruge 5” Dejana Dragojevića.

Sandru je sada jedna gledateljka u emisiji pitala o Dejanu, a ona više nije mogla da sluša priče, pa joj je odbrusila.

– Sandra, nije lijepo da lažeš gledaoce. Nisi završila nijedan fakultet. Je l’ tako? Žena koju povrijedi prijatelj i emotivni parner, ne može da odgovori na isti način. Zašto lažeš da nemaš emocije prema Dejanu? – kazala je gledateljka.

– Zaista ne mogu više da odgovaram na pitanja u vezi toga, ponovila sam više puta – kazala je Sandra.

– Dejan je bio sluđen u teškim momentima, zašto Ana Spasojević nije očekivala ništa od Dejana, a isto mu je pružala utjehu? – rekla je gledateljka.

– Da, da olakšam svima. Moja zvanična odluka od danas je da ću do kraja lagati da nisam zaljubljena u Dejana Dragojevića. Neka bude da sam zaljubljena, loš sam prijatelj, kako god da bude. Ja ću sada da odem iz emisije, mojoj mami nije dobro. A vi samo pričajte šta god želite. Da se je*em sa svim prijateljima, ne tuširam se i lažem. Pozdrav svima i laku noć – kazala je Sandra.

Sandra je nakon izlaganja, napustila emisiju jer je njenoj mami, Cici, pozlilo.

– Želio bih da čestitam ovoj gospođi. Ona ovim ranim jutarnjim časovima priča sa velikim žarom o Dejanu i Dalili. Manite se, ljudi svega toga – rekao je Miki. (balasevizam.novi.ba)