KRISTIJAN STIGAO U ŠIMANOVCE I ŠOKIRAO SVE: Evo šta je otkrio o Kristini – PORAĐAT ĆE SE PRED KAMERAMA

Showbizz

KRISTIJAN STIGAO U ŠIMANOVCE I ŠOKIRAO SVE: Evo šta je otkrio o Kristini – PORAĐAT ĆE SE PRED KAMERAMA

Rijaliti igrač Kristijan Golubović danas je napravio incident u Surčinu, kada se sukobio sa nepoznatim čovjekom, zbog toga što je tražio da pogleda snimke sa nadzornih kamera jer je izgubio psa.

Cijeli slučaj se oteo kontroli, pa je Golubović završio u policiji, zbog čega se zamalo odložio njegov ulazak u “Zadrugu 6”.

Ipak, sve se završilo na vreme i Kristijan je sada stigao u Šimanovce.

Pred kamerama govorio je o svemu što će se dešavati u narednom periodu, pred kamerama i milionskim auditorijumom.

– Da odam, jedan unikatan motor je dovežen i urađen samo za ovo veče. Čuo sam se sa sinom i ćerkom. Bio sam kod Ivane i male Vere. Obezbijedio sam i jedno i drugog, pokloni, novac. Sina sam poslao na Palma de Majorku da uživa sa djevojkom i tada ide da se bori dalje – istakao je Kristijan, pa progovorio o porođaju njegove izabranice Kristine Spalević.

– Termin Kristinin je 6.1., a moj sin je rođen na taj datum, na Badnji dan. Ona traži mogućnost da prebaci termin za jedan dan i da ga rodi na Božić i da mu da ime Kristijan, što znači hrišćanin. I da doda samo Konstantin, što smo se dogovorili da mu doda. Ja sam Aleksandar Kristijan, pa da bude dva K, Konstantin Kristijan će se zvati naš sin. Vidjećete uživo porođaj, ići ću. Svadba će biti ovde ili napolju i tome ćete da prisustvujete. Sve u roku od mjesec, dva ili tri. Ja sam dvaput već prošao, da gledam porođaj, uživao sam. Ne volim kad mi se žena muči, moje žene su carice i one idu na carski rez, nema mučenja – istakao je Golubović. (balasevizam.novi.ba)