MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA NOVE DETALJE AFERE SA PECOM: Evo šta se dešavalo prije ulaska u rijaliti- SUBOTIĆKA I NE SLUTI

Showbizz

MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA NOVE DETALJE AFERE SA PECOM: Evo šta se dešavalo prije ulaska u rijaliti- SUBOTIĆKA I NE SLUTI

Maja Marinković i Slađa Lazić sređivale su stvari u radionici, a nova zadrugarka je ispitivala Maju kakva je u ljubavnim vezama i da li su joj sve bile turbulentne.

– Ja ovdje vidim da šta god bilo i ako nekog pohvalim odmah te povezuju sa tim, sad će da krene priča. Ušla sam slobodna, apsolutno me ne interesuje ništa napolju šta može da se priča i šta može da se kaže. Tebi je ovo ful izdanje, kao dvije Maje, jedna onavka i jedna ovakve. Kapiram da je to to, tvoji muškarci od tebe izvlače najgore – pričala je Slađa.

– Je l’ te neko smirivao privatno, da budeš mirna? – pitala je Slađa.

– Pa jeste, sa Pecom. Imali smo svađu samo kad smo raskinuli. Ne znam koliko si gledala, ja nisam kačila slike na Instagram, kačila sam jednom u 15 dana. Kad su bile nominacije ja više ljepših riječi o sebi nisam čula u zadnjih pet godina, pa kažem da ćemo to da vidimo za dva mjeseca da li će tako da me hvale .Šta ih boli k*rac za moje ljubavne odnose? Šta njih ja ugrožavam – govorila je Maja.

– Meni boli uho šta mi drugarica radi, ko je njen dečko i sa kim se svađa, ako sa mnom imaš dobar odnos to je to. Šta ja treba da radim? – nastavila je nova zadrugarka. (balasevizam.novi.ba)