Ono što ova majka daje bebi da JEDE zgrozilo je javnost, mreže gore: “Ne bojim se BAKTERIJA” (VIDEO)

Ispovijesti

Ono što ova majka daje bebi da JEDE zgrozilo je javnost, mreže gore: “Ne bojim se BAKTERIJA” (VIDEO)

Njena izjava izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama

Opštepoznato je da bebe, dok znatiželjno istražuju svet oko sebe, stavljaju u usta sve što im se nađe pri ruci – od igračaka, do raznih predmeta u kući. Većina roditelja tada skače i brani detetu da bude tako radoznalo.

Ista situacija događa se i kada roditelji izađu s malim detetom napolje. Ali, ne ponašaju se svi roditelji na identičan način.

Jedna 23-godišnja mama, Alis Bender, putem TikToka objasnila je svojim pratiocima da sa zadovoljstvom dopušta svom malom sinu da jede pesak i kamenje. To će, smatra ova mama, njenom sinčiću da pomogne da izgradi snažan imuni sistem.

– Smatram da je dobro da moje dete jede sve ono što mnoge druge mame smatraju nejestivim, sve dok je moj sinčić vegan – prokomentarisala je korisnica društvene mreže.

Mama dopušta sinu da jede koru od drveta, kamenje i pesak

– Zašto sam svojoj bebi, koju sam isključivo dojila, dopustila da gricka štapiće, kamen, pesak, prljavštinu i neočišćena kolica za kupovinu? – upitala je pratioce ova mlada mama i odmah ponudila odgovor.

– U poslednjih nekoliko stotina godina industrija je zahvatila svet. To se nije dogodilo slučajno, već nakon kampanji vrednih milijarde dolara koje su nameravale da promene percepciju javnosti o zdravlju. Ne bojim se bakterija. Zapravo, pozdravljam ih. Verujem prirodi i svojoj bebi. Nije slučajnost što bebe imaju taj instinkt dok sisaju – navela je ona.

@madmedicine

#stitch with @comingupfern please don’t do this 🤦🏻‍♂️ #baby #medicine #doctor #babyfacts #badidea #SipIntoSummer #MAKEYOURMOVE

♬ Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

Izazvala je lavinu komentara
Ovakva njena izjava izazvala je lavinu komentara.

– Da… Pustila sam svoju bebu da se igra noževima i ekserima, jer verujem svojoj bebi – ironično je prokomentarisala jedna korisnica TikToka.

– Što?! Možda je tlo zagađeno ili su ljudi i životinje tamo mokrili ili pljuvali… Možda su tamo paraziti, otrovne biljke… Luda ideja: deca bi se trebalo da se igraju na otvorenom, ali ne da stavljaju u usta sve što nađu – napisala je druga korisnica.

– Vrlo opasno i krajnje nemudro! Ima biljaka i cveća koje je smrtonosno, a neke od njih mogu izazvati osip. Mnoge su stvari zagađene pesticidima ili izmetima životinja. Ako ih ona ne bi stavila u usta, ne bi smela da dozvoli ni da dospu do usta njene bebe – istakla je jedna mama. (objektiv.rs)