IMA TAJNI DOGOVOR SA KRISTIJANOM – JELENA GOLUBOVIĆ RIJEŠILA DA PROGOVORI: Omogućili joj da popriča sa njim (VIDEO)

Showbizz

IMA TAJNI DOGOVOR SA KRISTIJANOM – JELENA GOLUBOVIĆ RIJEŠILA DA PROGOVORI: Omogućili joj da popriča sa njim (VIDEO)

Upravo za vrijeme emisije “Izbor potrčka”. Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću i odmah pokrenuo prvu temu.

Cijeli dan pljujete Zoricu Marković da je dvolična, kontradiktorna, da je d*peuvlakač. Ko će da ustane i kaže to sad? – pitao je Milan.

– Ja mislim da je Zorica išla linijom manjeg otpora. Mislim da, koliko god se svađale, mirile, da smo dobre u ovoj sezoni. Počeli su mnogi da se mešaju, pokušali da nas razdvoje, ona je nasela na provokacije pojedinih. Najviše se ogrešila o mene. Minimum je srednji budžet trebalo da dobijem. Rekla je da sam je prodala – ustala je Jelena Golubović.

– Išla si kod Kristijana i žalila se na nju – rekao je Milan.

-Najmanje smo pričali o ukućanima, pričali smo o rijalitiju, njih smo spominjali usput. Pričali smo o Urošu, on je imao mišljenje kako i šta on radi. Rekla sam ovde da Zorica podržava nasilje, jer je meni dala 3.000, a njemu 5.000. Podigla sam budžet i rekla: “Kristijane, u pravu si za Zoricu” – dodala je Jelena.

– Ja sam delila kako sam htela. To jutros sam došla do bazena, svi su mi do jednog rekli da ja podržavam Uroša. Ja imam pravo da radim šta hoću.

– Kristijan je rekao da me poštuje. Oni su odgovorni za svoja dela – rekla je Zorica.

– Ona se vodila time, tim razgovorom koji sam imala sa Kristijanom, a danas je pokazala to – dodala je Jelena.

– Ako ja podržavam Uroša, a ne podržavam ga… Ti sediš na ušima, ja sam danas rekla – odgovorila je pevačica.

– Zorica propagira verbalni sukob, a Urošev svaki se završi polivanjem. Toleriše Urošu. Nikad za stolom nije osudila – poručila je Golubovićeva.

– Ja imam svoj način da se ne mešam u tuđe sukobe. Ti si dojadila i meni, i svima time što ponavljaš. Ti imaš sukob sa njim. 24 sata pričaš o Urošu, dojadila si. Pet puta sam ti rekla da me maneš Uroša. Pumpajući priču, odlazeći u pab kod Kristijana, tražila si zaštitu… – nastavila je Zorica.

– Nisam išla da tražim zaštitu – rekla je Jelena.

– Indirektno jesi, i ti i Peca i Neca. Čoveku ste napravili problem – ubacio se Ivan Marinković.

– I ne zaboravimo da je Jelena kroz sve “Farme” vršila psihičku torturu nad drugima, i pobedila je. Nek Uroš sad to radi i nek pobedi. Mene ne zanima sukob Uroša i ostalih. Da Neca i Peca nisu napravili frku, do ovoga ne bi došlo. Ja ne znam šta se desilo i ne zanima me. Ja sa Urošem samo imam komunikaciju i na tome se završava. Ne možeš da me okreneš protiv Kristijana – dodala je Zorica.

– Marina je rekla da ja podstrekujem nekoga. Kad budem tužila Uroša, tužiću i Marinu – govorila je Jelena.

– Ne vadiš Uroša iz usta. Drugo, šta svađaš Zoricu i Kristijana, praviš problem? – iskritikovala ju je Marina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. (balasevizam.novi.ba)