ŠOK! MARKO MARKOVIĆ VEĆ IMA NOVU DJEVOJKU: Juče ga Maja ŠUTNULA, sada priča o LJUBAVI sa drugom zadrugarkom

Showbizz

ŠOK! MARKO MARKOVIĆ VEĆ IMA NOVU DJEVOJKU: Juče ga Maja ŠUTNULA, sada priča o LJUBAVI sa drugom zadrugarkom

Nakon što se završila emisija “Gledanje snimaka” sa Ivanom Šopić, Marko Marković i Milica Veselinović su se osamili na garnituri i obavili obećan razgovor.

– Zorica mi konstantno priča da se ponižavam, uzdiže Anitu, a mene spušta. Briga me je jer mi priča da joj ti pričaš jedno, a ja osjećam drugo. Rekla mi je da si rekao da nikad nećeš biti sa mnom, a meni nije prijatno to da slušam. Zaljubljena sam u tebe – rekla je Milica.

– Pričali smo, ali… Ne mogu sad. Sad sam slobodan, možemo kad god hoćeš – rekao je Marko.

– Bila sam tu, čekala sam te. Sad nemaš nikog, a ja opet čekam. Tis e ne bi izjasnio za mene da te ona kod Drveta nije natjerala. Svaku si više ispoštovao nego mene. Ja ispadam najveća budala. Ja sam tebe, nisam htjela da ti toliko primijetiš, ali sam uvek gledala šta radiš, kako se ponašaš. Stvarno nijednu djevojku nisi gledao, naravno da meni nije bilo svejedno, ali sam očekivala da ćeš se sa nekom smuvati i onda se nisam toliko iznenadila. Vjerovatno opet ideš, na neku novu destinaciju, kad krene sezona – rekla je Milica.

– Ne idem, sad sam tu. Samo tu – rekao je Marko.

– Rekla sam ja Zorici da nisi ti glup, da shvataš neke stvari i da ne zaslužuješ, samo da će doći vrijeme. Mnogo sam se nervirala, gledam te, a ne mogu ništa da ti kažem. Itekako si ti svjestan i znaš neke stvari… Kako čudne oči imaš Marko, koja je to boja – rekla je Milica.

– Plave, mješane – rekao je Marko.

Detaljnije u nastavku: (balasevizam.novi.ba)