SPAKOVALA STVARI, STIGLA U BEOGRAD: Dalila PRIHVATILA POZIV – SUTRA dolazi da POMRSI KONCE, potvrdila!

Showbizz

SPAKOVALA STVARI, STIGLA U BEOGRAD: Dalila PRIHVATILA POZIV – SUTRA dolazi da POMRSI KONCE, potvrdila!

Iako je šesta sezona “Zadruge” već uveliko počela i pojedini takmičari su se već izdvojili, oni “stari” još uvijek nisu pali u zaborav.

Kako je obilježila prethodnu sezonu, Dalila Dragojević je i dalje u žiži interesovanja, a njeni brojni fanovi prate svaki korak.

Upravo zbog velike popularnosti koju je stekla u petoj sezoni ovog rijalitija, kada je pred suprugom Dejanom načinila prevaru, a onda mjesecima bila u turbulentnoj vezi sa ljubavnikom Filipom Carem, Dalila je pozvana u emisiju “Premijera – Vikend specijal”, gdje će otkriti sve o svom životu sada, kao i o emotivnom statusu, budući da je nakon izlaska iz Zadruge bila u tri emotivne veze.

Dalila je na svom Instagramu objavila da je spakovala sve stvari, te se noćas u pratnji drugarice i cimerke Marijane Zonjić uputila za Beograd, kako bi sutra bila spremna za emisiju.

Sigurno je da je Dalila pozvana kako bi između ostalog prokomentarisala i novu sezonu Zadruge, a koliko će njeni komentari pomrsiti konce trenutnim učesnicima, ostaje da vidimo. (balasevizam.novi.ba)