“BIO JE NASILAN NAD SVOJOM ŽENOM, NEMA POTREBE DA JA GLEDAM ALEKSANDRIN PASOŠ!” Dejan besan na Ćertića što optužuje Nikolićevu!

Showbizz

“BIO JE NASILAN NAD SVOJOM ŽENOM, NEMA POTREBE DA JA GLEDAM ALEKSANDRIN PASOŠ!” Dejan besan na Ćertića što optužuje Nikolićevu!

Dejan Dragojević veoma je zabrinut zbog zdravstvenog stanje devojke Aleksandre Nikolić, ali i zbog napada koje ona doživljava od cimera u rijalitiju.

– Sada je mnogo osetljiva, opipljivo je sve, u bolnici je… Rade me emocije, volim je- dodao je Dejan koji tvrdi da Aleksandra ima samo dve osobe uz sebe u “Zadruzi 6”:

– Mića je njen savetnik i sviđa mi se kako se razume sa Ivanom. Mići više verujem jer sam bio s njim u rijalitiju skoro, Ivana nisam dugo video- kazao je Dragojević koji je otkrio da se sa Aleksandom svađao pred njen ulazak u rijaliti.

Dejan ne krije da mu teško pada što nije sa Aleksandrom u Beloj kući, ali ističe da veruje u nju.

– Teže podnosim ovu razdvojenost od Aleks nego što sam mislio da ću. I dalje se nisam čuo sa njom posle svega što joj je bilo. Znam samo da je operacija dobro prošla i to je sve, nadam se da kada pređe u apartman u Šimanovcima da će mi dozvoliti da je posetim. Izboriće se ona sa svim – rekao nam je Dejan Dragojević koji je priznao da je mnogo slabiji sada na svoju devojku:

– Teže mi sada pada razdvojenost, svađali smo se pre nego što je ušla u rijaliti zato što nisam mogao da shvatim da će ući. Sad ubijam vreme tako što smišljam poklon za Novu godinu- izjavio je Dejan koji je prokometarisao i upozorenja Uroša Ćertića da pogleda Aleksandrin pasoš:

– Šta? Mislite da bih verovao Urošu? Jeste li proverili informacije da je bio nasilan nad svojom ženom. To njegov grad Beograd priča. Neka ide u Kanadu, tamo ne sme da bude nasilan nad ženom, neka on gleda žensko lice i svoje ruke, nema potrebe da ja gledam Aleksandrin pasoš – bio je izričit Dragojević koji očigledno slepo veruje svojoj devojci. (kurir.rs)