ALEKS IZAŠLA IZ BOLNICE: Obezbjeđenje je HITNO sprovelo napolje! Utučena, OTEŽANO HODA – svi DETALJI

Showbizz

ALEKS IZAŠLA IZ BOLNICE: Obezbjeđenje je HITNO sprovelo napolje! Utučena, OTEŽANO HODA – svi DETALJI

Aleksandra Nikolić je prije nekoliko dana hospitalizovana, jer joj je morala biti sanirana šteta koja je napravljena dotrajalim silikonima u zadrugarkinim grudima.

Aleks je u jutarnjim časovima napustila bolnicu, u pratnji velikog broja članova obezbjeđenja, a kako se čuje na snimku, otežano je hodala i na licu joj se vidjelo da je utučena, budući da je i dalje u bolovima.

Sa Aleksandrom je u bolnici sve vrijeme bila reporterka Pink televizije, kako do zadrugarke ne bi došle nikakve informacije iz spoljnog svijeta. Nju je obezbjeđenje brzo smjestilo u auto, a potom su krenuli ka Pinkovim apartmanima u Šimanovcima, u kojima borave svi zadrugari kada imaju neku medicinsku intervenciju.

Aleksandri je preporučeno strogo mirovanje, i dalje je u bolovima, a i kada se vrati u rijaliti moraće strogo da vodi računa o tome da je niko ne povrijedi u predjelu grudi, budući da je tu još uvijek rana od operacije.

Aleksandri se zapravo pomjerio silikon u grudima, jer je stavljen prije nekoliko godina i dotrajao je, a prilikom pomejranja je nagnječio njenu dojku, što je izazivalo nesnosne bolove. Pored toga, Aleksandri su silikoni bili blizu pucanja, pa je hirurška intervencija zaista bila neophodna.  (balasevizam.novi.ba)

https://www.youtube.com/watch?v=uQtOx_iqbu0&feature=emb_logo