EVO ŠTA JE DALILA RADILA NAKON RASKIDA SA LUKOM: Spakovala kofere i potražila novi krov nad glavom, a onda … (VIDEO)

Showbizz

EVO ŠTA JE DALILA RADILA NAKON RASKIDA SA LUKOM: Spakovala kofere i potražila novi krov nad glavom, a onda … (VIDEO)

Bivša rijaliti učesnica ne prestaje da krši zakon!

Ekipa emisije “Paparazzo lov” uhvatila je bivšu učesnicu najpopularnijeg rijalitija u regionu, Dalilu Dragojević, kako se useljava u novi stan sa pjevačicom i nekadašnjom učesnicom”Zadruge”, Marijanom Zonjić.

Po svemu sudeći, Marijana svojim komšijama svako jutro priređuje nezaboravan prizor u svojim nikad izazovnijim kombinacijama, a ekipa pomenutre emisije uhvatila ju je kako šeta psa u prekratkom šortsu koji otkriva i više nego što bi trebalo.

Nakon što je raskinula “dugu” vezu sa Lukom Nikolićem, Dalila je spakovala kofere i napustila stan u kom je svojevremeno živjela sa sad već bivšim dečkom.

Njih dvije su ruku pod ruku, otišle do najelitnijeg naselja u Beogradu gdje su se zasdržale do kasnih večernjih sati, a onda su se uputile u restoran u koji je Dalila svojevremeno dolazila sa bivšim dečkom.

Iako je zamalo pregazila Filipa Cara, Dalila očigledno nije išla na dodatne časove vožnje, te je zaboravila da crveno svjetlo na semaforu označava da vozač treba da stane, a onda je iz skroz lijeve trake skrenula desno i napravila totalnu pometnju u saobraćaju, pa se zajedno sa prijateljicom zaputila u nepoznatom pravcu.

Detaljnije u nastavku teksta.  (balasevizam.novi.ba)

https://www.youtube.com/watch?v=ViH373XOFnc&feature=emb_logo