ŠUŠKA SE DA ZVEZDAN SLAVNIĆ GAJI EMOCIJE PREMA MAJI? Zadrugari totalno razotkrili njihove namere, pa došli do OVOG zaključka

Showbizz

ŠUŠKA SE DA ZVEZDAN SLAVNIĆ GAJI EMOCIJE PREMA MAJI? Zadrugari totalno razotkrili njihove namere, pa došli do OVOG zaključka

Već duže vreme se šuška o odnosu između starlete Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, a dok neki tvrde da žestoki momak gaji emocije prema Maji, drugi smatraju da ipak, do nečeg više od prijateljstva neće doći.

Naime, zadrugari su komentarisali video klip Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, Ivan Marinković je iskoristio tu priliku, te je razotkrio njihove namere.

– Sanja je iznela svoj stav i kako ona ta vidi. Miki je mnogo iskusniji od tebe u rijalitiju, a ti se trudiš – rekao je Ivan.

– Šta god ja rekao do kraja ti ćeš reći da je to Miki – rekao je Mikica.

– Upozorio sam vas da vam one nisu prijatelji i da treba sami da se družimo – rekao je Miki.

– Šta mene svi treba da izbegavaju? – pitala je Maja

– Mikica nema svoje mišljenje, ovo je Mikijevo – rekao je Ivan.

– Kako ako smo on i ja u kontri sad – rekao je Miki.

– Istrpi kritiku, dijalog nije upadanje u reč. On mišljenje nije imao od početka, počeo je da bude aktivan kao i Zvezdan, a bili su mutavi. Više emocija ima Mikica ka Maji nego Zvezdan. On ima više šmeka, a čak i da ima nešto prema Maji on ume vrlo dobro to da sakrije i vodi. I možda nikad nećemo saznati da Zvezdan ima nešto, neko ima jači mehanizam – rekao je Ivan.

– Ne govorim ne istinu nego činjenice. Što ste zvali Maju na razgovor o ponašanju prema Zvezdanu pre tri nedelje? – pitala je Sanja.

– Nismo. Komentarisao sam Zoricu i ježenje – rekao je Mikica.

– Jedva čekam da se desi ono što će se desiti – rekča je Sanja.

– Ivanova prljava igra, ima prava da misli – rekao je Mikica.

– Daj ne se*ite, gde se Mikica loži na Maju – rekao je Miki.

– Služba je služba, družba je družba – rekla je Sanja. (kurir.rs)