Lukas otkrio sa koliko žena je bio: Može da bude pametna, ali mora da bude lijepa!

Showbizz

Lukas otkrio sa koliko žena je bio: Može da bude pametna, ali mora da bude lijepa!

Pjevač iza sebe ima tri braka. Samim tim, Lukas za sebe kaže za sebe da nije dobar u davanju ljubavnih savjeta.

Aca Lukas je sada otkrio šta je to što ga uvijek očara kod žena.

„Pa žene. Nikad nisam znao taj odgovor. Mora da bude lijepa, ali pametna. Može da bude pametna, ali mora da bude lijepa. Šalim se. Uvijek ima nešto što te privuče. Kada me pitaju sa koliko sam žena bio, ja uvijek kažem: „Sa mnogo manje nego što možeš da zamisliš!“. Ja mogu da glumim eksperta za žene, ali ja to stvarno nisam. Ja samo poštujem i volim žene. I mi muškarci sve što radimo, radimo zbog žena, radimo da bi nas voljele žene, a to malo ko smije da prizna, ali to je stvarno tako. Kakav bi bio život bez žena?! Smiješan“, rekao je pjevač.

Lukas rijetko kada javno ulazi u dublju priču o ženama tvrdeći da je njegov život muzika koja predstavlja njegov lični stil.

„Ja sam uvijek zadovoljan, ja nikad ne izdam pjesmu ako nisam zadovoljan. Dok se moj ukus i zadovoljstvo poklapa sa publikom, dotle ćemo raditi ovo što radimo. Ja volim muziku i uvijek prvo gledam negdje svoje zadovoljstvo, jer najviše me radi ono što volim“, rekao je Aca Lukas za „Telegraf“, pa dodao: „Kod mene ljudi dolaze na nastup zbog prethodnog provoda, tako da oni koji su već bili, sigurno će doći i naredni put i povući će nove ljude.“ (ekskluziva.ba)