Gdje Ceca prođe, tu trava više ne raste: Pogledajte šta se desilo sa Bogdanom Srejovićem! (Foto)

Showbizz

Gdje Ceca prođe, tu trava više ne raste: Pogledajte šta se desilo sa Bogdanom Srejovićem! (Foto)

Nije tajna da je Bogdan Srejović nakon raskida sa Cecom bio izuzetno pometen i tužan, što je bilo i očekivano. Nepunih godinu dana od razlaza vratio se sebi, svojim prijateljima, porodici pa i ustaljenim navikama, koje mu dan čine potpunim i lijepim.

Na pravi kolosijek, uprkos bolu zbog emotivnog kraha, vratila ga je roditeljska požrtvovanost i ljubav prema kćerkici Iskri, kruni njegovog braka sa manekenkom Zoranom Tasovac.

Najveći dio vremena Bogdan Srejović nakon raskida sa Cecom provodi u društvu nasljednice kojoj uvijek polazi za rukom da ga nasmije, čak i kada mu do smijeha nije.

Cecin bivši okrenuo se roditeljstvu, te ne propušta niti jedan jedini kćerkin važan trenutak, od rođendana, maskenbala preko priredbi i baleta, čemu svjedoči i nedavno objavljena fotografija na njegovom “Instagram” profilu.

Naime, Srejović se uslikao sa nasljednicom dok koračaju ulicom, a njen stajling opčinio je sve koji su imali prilike sliku da pogledaju. Bogdanovo srce je puno što je otac upravo takve jedne djevojčice što je i riječima opisao:

– Najveća ljubav života mog. (ekskluziva.ba)