“KRILA SAM SE U ŠUPI I PLAKALA” Miljana otkrila kroz šta je prolazila zbog Ivana Marinkovića kad se PORODILA

Showbizz

“KRILA SAM SE U ŠUPI I PLAKALA” Miljana otkrila kroz šta je prolazila zbog Ivana Marinkovića kad se PORODILA

Prva takmičarka sa kojom je voditelj Darko Tanasijević večeras obavio intervju bila je Miljana Kulić, koja se sinoć uselila u Belu kuću i odmah posvađala sa svojim bivšim momcima, Lazarom Čolićem Zolom i Ivanom Marinkovićem.

– Osećam se kao da sam kod kuće. Pitaju me zadrugari kako se snalazim, ja sam ovde svoja na svome. Došla sam kućici, super mi je. Još malo treba da upoznam situaciju, pošto ne znam ko je sa kim – rekla je Miljana.

– Imala si sinoć neku tremu, rekla si prvi put. Kakvi su ti utisci sada? – pitao je Darko.

– Imala sam, ne znam zbog čega, umor me je stigao. Utisci, upoznajem ljude, pričam sa ljudima. Svakoga ispitam ono što me interesuje. Nekima sam super, nekima nisam. Prilaze s poštovanjem, kao da me se boje, a nema razloga za tim. Ja sam pitoma, druželjubiva. Spremna sam za velike promene, to ću dokazati ove sezone. Biću ono što jesam, do sada nisam bila. Biću iskrena kao što sam bila sinoć – ispričala je Kulićeva.

– Sinoć si vrdala kad si pričala sa Zolom oko nekih stvari. Niste se usaglasili – dodao je Tanasijević.

– Rekla sam mu da sam ga volela, da sam ja njemu bila sprdnja, da je od mene pravio budalu, zbog njega sam se ponižavala. To je istina da sam mu rekla, čuli smo se jednom i nijednom. Bebici sam rekla za sve to. Pre 15 dana me je zvao, pisao na Viberu da mi kaže da ulazi u rijaliti. Prvo mi je napisao: “Javi se hitno, đed mi je umro”. Ja sam se javila. Kad me je zvao kad sam bila u bolnici nije bilo iskreno. Snimao je razgovor da bi dokazao ljudima da me je zvao, da ne ispadne da je ovakav, onakav – istakla je Miljana.

– Da li mogu da ti se vrate emocije prema ocu tvog deteta? – pitao je Darko.

– Volela sam ga mnogo, ne postoji mogućnost da se pomirimo. Da je hteo da budemo u dobrim odnosima, uradio bi to napolju, spustio bi loptu zbog Željka. Tražila sam mu alimentaciju iz nemoći. U meni se budi gnev kad vidim Željka. On daje intervju da bi voleo da ja umrem. Naravno da sam mu tražila alimentaciju. Sednem nekad sama, plačem, nije mi svejedno. Ne znaš, Darko, nemaš dete. Gledaš svoje dete, znaš da mu je potrebna muška figura. Teško je, mnogo je teško. Ja sam ga zvala da dođe sa Jelenom, da ne ispadne da hoću nešto sa njim. Njemu je to zasmetalo. Jelena i ja nikad ne možemo da budemo okej, ja sa takvom osobom koja preti, piše sve i svašta ne mogu da budem okej. Ona ne zna moju bol. Ne zna kako je meni godinama. Nisam zaslužila da neko posle svega piše da će neko da mi oduzme dete, teško mi pada kad pročitam takve stvari. Nije me iznenadila, sve očekujem od nje, ali to je nemoguće. Željko je najsrećniji sa Bebicom, zove ga tata, zna da mu nije otac. Ivan ne zna kad mu je dete rođeno, a sigurno zna kad mu je pas. Ja bih volela da Željko i Ivanova ćerka budu brat i sestra, da imaju taj odnos, a on je rekao da što se tiče ćerke, da ga je blam što je bio sa mnom, i da zato ćerka neće da ga vidi. Ne, nje je blam njegovog ponašanja. Dosta mi je da sam ja kriva za sve. Verovatno ta devojčica Rašu gleda kao oca – ispričala je Kulićeva.

– Darko, ja sam ušla u “Zadrugu 1” da njega ne bih gledala. Majka me je nalazila u šupi kako plačem. Da nisam ušla u “Zadrugu 1”, ne bih mogla da preživim, gledala bih ga, plakala… Nema šanse da izgladimo odnose, od toga nema ništa, on ne želi da viđa Željka. On je jednom bio u kafiću pored, nije svratio da ga vidim, pričaju da sam ja nemajka. Željko je isti njoj, profil, lik, kad vidim Željka, vidim na neki način i Ivana i bude mi teško. On se ograđuje od veze sa mnom, verovatno da skloni krivicu – ispričala je Kulićeva. (e-turneja.com)